ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνοι τους οι Τελάντερ, Βέμερ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Μόνοι τους οι Τελάντερ, Βέμερ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Στραματσόνι προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ οι Τελάντερ και Βέμερ εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Με τις εξελίξεις να περιστρέφονται γύρω από τα εξωαγωνιστικά που ακολούθησαν το ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) που δεν διεξήχθη ποτέ, η ομάδα του Παναθηναϊκού άρχισε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (28/11).

Ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του επιχειρούν να κρατήσουν συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που δεν είναι εύκολο με όσα διαδραματίζονται αυτά τα 24ωρα. Ωστόσο, θεωρείται υψίστης σημασίας να επιτευχθεί η νίκη στη Θεσσαλονίκη, λόγω των πολλών απωλειών βαθμών, αλλά και της πιθανής αφαίρεσης βαθμών λόγω των επεισοδίων στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Στο μεταξύ, η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης" την Τρίτη (24/11) διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Το πρόγραμμα των παικτών είχε ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε γυμναστήριο και το άλλο τακτική.

Οι Τελάντερ και Βέμερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, αφού εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ