ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο νίκη με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία (24/02, 19:30) στο πιο εύκολο ματς μέχρι το φινάλε, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα αλλάξει τη συνταγή της Λάρισας.

Το πρόγραμμα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος είναι δύσκολο, όμως ο Παναθηναϊκός διατηρεί πιθανότητες να καταλάβει την πέμπτη θέση και το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Europa League. Για να καταφέρει, πρέπει να νικήσει σήμερα (24/02, 19:30) τη Λαμία στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Πρόκειται για το πιο εύκολο παιχνίδι μέχρι το φινάλε και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι απαραίτητη. Διαφορετικά, το Τριφύλλι θα περιοριστεί σε αναμετρήσεις χωρίς ενδιαφέρον, κάτι που δεν θα είναι το καλύτερο δυνατό...

Στα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να "πειράξει" τη συνταγή του διπλού στη Λάρισα. Θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σχήμα (4-3-3) και με μία ή δύο αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Βέβαια, έτσι και αλλιώς, οι επιλογές του είναι μετρημένες αφού δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κουλιμπαλί και τους τραυματίες Κουρμπέλη, Μολίνς, Λουτσιάνο και Μυστακίδη.

Ο Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Αυλωνίτης και Οικονόμου θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό. Ο Τζανδάρης θα είναι ο αμυντικός χαφ και οι Κάτσε και Λουντ θα τον πλαισιώσουν ως εσωτερικοί χαφ. Ο Άλτμαν θα παίξει στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ο Χατζηγιοβάνης στο αριστερό και ο Δώνης στην κορυφή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ