ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο η νίκη υπάρχει με τη Βέροια

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βέροια (4/3, 19:30) και θέλει να σιγουρέψει τη διατήρηση του στις θέσεις για τα play offs. Με δύο αλλαγές η ενδεκάδα.

Το πιο εύκολο παιχνίδι - σε θεωρητικό επίπεδο - έως τη λήξη της σεζόν, δίνει σήμερα (4/3) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Μετά την ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια, θέλει να νικήσει για να παραμείνει στην τέταρτη θέση και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως, με τη συμμετοχή του στα play offs.

Η Βέροια είναι τελευταία στη βαθμολογία και μοιάζει καταδικασμένη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν διακρίνεται από τη σταθερότητα του. Άλλωστε, νωπή είναι η ισοπαλία 0-0 που παραχώρησε στον Λεβαδειακό, ο οποίος απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλο του "τριφυλλιού".

Η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή το επόμενο Σάββατο (11/4) και έπειτα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Με δύο αλλαγές

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να πειράξει το 4-4-2 και τον «κορμό» της ενδεκάδας, προχωρώντας σε δύο αλλαγές σε σύγκριση με την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ευαγγέλου θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μολέντο στο κέντρο της άμυνας και ο Εμποκού θα επανέρθει αντί του Μπουμάλ.

Συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Χουλτ στην άμυνα, οι Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Βιγιαφάνιες στη μεσαία γραμμή και οι Μπεργκ, Κλωναρίδης στην επίθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παιχνίδια αντίδρασης για τους παίκτες
Ο Μπεργκ και το "μνημόνιο"
Η αποστολή για τη Βέροια
Λέτο: "Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό, στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ