ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόλις 11 συμμετέχοντες στη ΓΣ της Συμμαχίας

Μόλις 11 συμμετέχοντες στη ΓΣ της Συμμαχίας

Η επαναληπτική ΓΣ της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" στιγματίστηκε από τη συμμετοχή 11 ανθρώπων, ενώ προέκυψε διαμαρτυρία για την απουσία του Αλαφούζου από τη διαδικασία. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Αντίθετα με τις φιλοδοξίες που υπήρχαν στις αρχές του εγχειρήματος της λαϊκής βάσης, η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" έχει όλο και μικρότερη απήχηση ακόμα και μεταξύ των μελών της... Αποδείχθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο από την ελάχιστη συμμετοχή που είχε η επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου, στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Συνολικά, 11 άνθρωποι ήταν παρόντες στη διαδικασία, έναν αριθμό που αποτελεί ιστορικό χαμηλό... Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν παρέστη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από το 2012, όταν και ιδρύθηκε η "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΣ, Σπύρος Βλάχος, ο ταμίας, Βασίλης Κωνσταντίνου και τα μέλη του ΔΣ, Κωνσταντίνος Γλυνός και Θοδωρής Μαραγκουδάκης, καθώς και 7 απλά μέλη (μεταξύ των οποίων ο Αριστείδης Καμάρας), που αποτέλεσαν το "σώμα" της Συνέλευσης...

Ο Μαραγκουδάκης αποχώρησε από τη ΓΣ, διαμαρτυρόμενος για την απουσία του Αλαφούζου, ενώ η μοναδική ερώτηση τέθηκε από τον Κωνσταντίνο Γλυνό και αφορούσε την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Βλάχος ανέλυσε τις εργασίες συντήρησης που έχουν πραγματοποιηθεί στο "σκελετό" του γηπέδου, εκτός από την τοποθέτηση των σουιτών και όσον αφορά την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας, τόνισε ότι ο φάκελος πρέπει να εγκριθεί από την Πολεοδομία και αυτό δεν εξαρτάται από την ΠΑΕ.

Η διαδικασία άρχισε στις 17:20 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 17:55, προήδρευσε ο Αριστείδης Καμάρας και εγκρίθηκε η θεματολογία:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης.
  2. Έγκριση απολογιστικής έκθεσης πεπραγμένων και διαχειριστικού απολογισμού από 01.07.2015 έως 30.06.2016.
  3. Έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Απαλλαγή ή μη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 01.07.2015 έως 30.06.2016.
  5. Ενημέρωση για τη σύναψη ανταποδοτικών συμβάσεων με εταιρείες και έγκριση αυτών.
  6. Διάφορες ανακοινώσεις.
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ