ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Θέλω να μείνω για χρόνια"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μολίνς σχολίασε την κατάσταση που βιώνει στον Παναθηναϊκό και πως τη διαχειρίζεται, ενώ αποκάλυψε ότι θα αναλάβει και άλλες εκτελέσεις φάουλ στο μέλλον.

Εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γκιγέρμο Μολίνς σκόραρε με έναν τρόπο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, όμως αυτός τόνισε ότι σύντομα θα επαναλάβει να πετύχει γκολ με εκτέλεση φάουλ! Ο Σουηδός μίλησε για την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό και έδειξε θέλει να μείνει και να παλέψει.

Όσο για την ανάδειξη του ως αρχηγού, ο Μολίνς την αντιλαμβάνεται σαν τιμή και ευθύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολίνς στην εφημερίδα "Live Sport":

- Πως είναι να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα με τέτοιου είδους προβλήματα; Πως το διαχειρίζεσαι;

"Ξέρω ότι η ομάδα έχει προβλήματα. Αλλά, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να συσπειρωθούν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Ο καθένας πρέπει να βρει τη δύναμη μέσα του και να ενωθεί με τους άλλους, ώστε όλοι μαζί να βρουν λύσεις".

- Είσαι ξένος, δεν υποστήριζες από μικρός τον Παναθηναϊκό και ήρθες ως επαγγελματίας. Βλέπεις μέλλον σε αυτή την ομάδα, με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει;

"Ασφαλώς και βλέπω μέλλον. Ήρθα εδώ τον Φεβρουάριο και εύχομαι να μείνω πολλά χρόνια. Δεν έχει σημασία εάν η ομάδα έχει προβλήματα αυτή τη στιγμή ή όχι. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επανέρθει στη θέση που του αρμόζει, εύχομαι να είμαι δυνατός για να τα καταφέρω και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί. Θέλω να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια. Δεν αντιμετωπίζω την ομάδα ως ένας στυγνός επαγγελματίας, που θέλει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από εδώ".

- Δεν ακούμε συχνά τέτοιου είδους δηλώσεις από ξένους ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι λειτουργούν καθαρά επαγγελματικά.

"Όχι εγώ. Δεν λέω ότι δεν θέλω να εξασφαλίσω το μέλλον της οικογένειας μου, ούτε ότι τα λεφτά δεν έχουν σημασία. Σαφώς και έχουν και θέλω να αμείβομαι στην ώρα μου. Όμως, ο Παναθηναϊκός με εμπιστεύτηκε παρά τον τραυματισμό μου, μου έδωσε χρόνο να επανακάμψω και να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο. Το εκτιμώ αυτό και θέλω να ανταποδώσω".

- Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας από εδώ και πέρα; Που μπορεί να φτάσει με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει;

"Ο στόχος μας πρέπει να είναι να ανεβούμε στη βαθμολογία, να αντιστρέψουμε το κλίμα, να πάρουμε βαθμούς και να κοιτάμε την κορυφή. Μόνο κοιτώντας ψηλότερα, θα πάμε προς τα εκεί. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει σταθερότητα μέχρι στιγμής, η διαφορά μας είναι μεγάλη, αλλά όχι απαγορευτική. Αν πιάσουμε την απόδοση που είχαμε πέρυσι στους τελευταίους μήνες της σεζόν, θα τα καταφέρουμε".

- Η ανάδειξη σου στην τετράδα των αρχηγών, σε κάνει να αισθάνεσαι πιο σημαντικός;

"Σίγουρα. Είμαι σε μία φάση της καριέρας μου που θέλω να νιώθω ότι είμαι σε ένα περιβάλλον που με υπολογίζουν. Στον Παναθηναϊκό το εισπράττω αυτό και είναι ένας λόγος που με κάνει να θέλω να μείνω. Είναι τιμή να ηγούμαι σε ένα τόσο μεγάλο club, προσπαθώ διαρκώς για το καλύτερο και χαίρομαι που ο προπονητής μου το εκτιμά. Θα κάνω το παν για να δικαιώσω την επιλογή του".

- Νιώθεις ότι αυξήθηκε η αποδοχή που έχεις στα αποδυτήρια;

"Αυξήθηκαν οι ευθύνες που έχω απέναντι στους άλλους παίκτες. Νομίζω ότι με αποδέχονται λόγω της προσωπικότητας μου και όχι επειδή είμαι ένας από τους αρχηγούς. Ο χαρακτήρας μου δεν αλλάζει όταν φοράω το περιβραχιόνιο. Θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και θέλω τη βοήθεια τους, γιατί είμαστε ένα σύνολο και μόνο ως σύνολο θα προχωρήσουμε".

- Πες μου και ένα μυστικό. Πως εκτέλεσες τόσο όμορφο φάουλ;

"Θεωρώ ότι έχω καλές εκτελέσεις. Απλώς δεν σας το είχα δείξει μέχρι τώρα! Πιστεύω πως θα το επαναλάβω σύντομα και θα σας πείσω!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ