ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Ούτε στην Κίνα…"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μολίνς μίλησε στο Sport24.gr στη σύντομη εμπειρία του από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναγνώρισε ότι δεν έχει βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνηθίζει να εκπλήσσει δυσάρεστα τους ξένους οιυ έρχονται να αγωνιστούν στην Ελλάδα και ο Γκιγέρμο Μολίνς δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στο Sport24.gr για τις εντυπώσεις του απ’ όσα έχει συναντήσει, αλλά και για τη βοήθεια που έχει δώσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μολίνς έδειξε συνειδητοποιημένος ότι έχει κάνει ελάχιστα μέχρι τώρα και τόνισε ότι οι παίκτες βρήκαν κίνητρο για να αντιδράσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολίνς στο Sport24.gr:

Είναι η πρώτη σου νίκη σε ένα ντέρμπι που έχεις ενεργό ρόλο. Πως αισθάνεσαι από τον εαυτό σου; Είσαι ικανοποιημένος;

"Σωστά θυμάσαι! Είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς. Έχουμε περάσει δύσκολες μέρες μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν είχαμε καλή απόδοση, γιατί ήμασταν κουρασμένοι σωματικά και ψυχολογικά. Όμως, αντιδράσαμε, είχαμε θέληση και νικήσαμε. Παλέψαμε ο ένας για τον άλλο και είμαστε χαρούμενοι".

Έχετε βρει το κίνητρο για να αντεπεξέλθετε;

"Θεωρώ πως ναι. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, βάλαμε αυτή την ερώτηση στους εαυτούς μας. Γιατί μας… σκότωσε αυτό που συνέβη. Βρήκαμε τη δύναμη, αντιδράσαμε και νικήσαμε. Με τον Πανιώνιο θέλουμε τους τρεις βαθμούς, για να αποφύγουμε την πιο δύσκολη κατάσταση με την τέταρτη θέση".

Σου έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά στην καριέρα σου; Ακόμα και στην Κίνα που έχεις αγωνιστεί;

"Πράγματα όπως αυτά που είδα εδώ, δεν τα συνάντησα αλλού. Όπου αλλού έχω αγωνιστεί, έχω δει διάφορα, αλλά όχι τέτοια. Όταν υπάρχει ένταση, περιμένεις να ηρεμήσει, μερικές φορές άδειαζαν την εξέδρα και συνεχίζαμε το παιχνίδι. Αλλά είναι η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι που συμμετέχω, διακόπτεται τόσο εύκολα και απειλούμαστε με τόσο αυστηρή ποινή".

Σε προσωπικό επίπεδο, έπαιξε όπως θα ήθελες;

"Δεν είμαι στη φυσική κατάσταση που θα ήθελα και δεν έχω τον απαιτούμενο ρυθμό. Χρειάζομαι περισσότερες συμμετοχές. Να παίξω συνεχόμενα για να βρω το ρυθμό μου. Έμειναν δύο παιχνίδια και ανεξαρτήτως πως είμαι, πρέπει να βοηθήσω την ομάδα. Από την επόμενη σεζόν, θα κάνω προετοιμασία και θα βελτιωθώ".

Οπότε, τις πραγματικές σου ικανότητες θα τις δούμε από την επόμενη σεζόν;

"Ο κανονικός Μολίνς είναι εδώ. Ξέρω ότι μπορώ να δώσω περισσότερα και θα το κάνω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ