ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Ντρέπομαι για την εικόνα μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανιώνιο, Γκιγέρμο Μολίνς, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού υποστήριξε πως δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να μπει από μια τόσο αποηγοητευτική εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Πανιώνιο με 1-0 και το αήττητο της Λεωφόρου έσπασε. Ο αρχηγός του τριφυλλιού στο ματς με τους "κυανέρυθρους" μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα της "NOVA" και έκανε λόγο για εμφάνιση ντροπή από πλευράς πράσινων.

Ο Σουηδός φορ σημείωσε πως κάτι υπάρχει συνέχεια που στρεσάρει την ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο και δεν ξέρει τι λύση για να μπορέσει να διορθώσει τη κατάσταση.

Μάλιστα ο Μολίνς ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο αγωνιστικού υποβιβασμού και το αν φοβάται με τον ίδιο να τονίζει πως μέχρι πριν από λίγο καιρό πίστευε πως η ομάδα μπορεί να πάρει ακόμα και το πρωτάθλημα αλλά επ' ουδενί δεν φοβάται για αγωνιστικό υποβιβασμό του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Ντρέπομαι που δείξαμε ένα τέτοιο πρόσωπο ως Παναθηναϊκός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Βεβαίως τα δύσκολα που βιώνει αυτή η ομάδα βγαίνουν σιγά σιγά στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι πολλοί παίκτες τραυματίες. Πολλοί μας λείπουν, πολλοί αποχωρούν. Πραγματικά, δεν θέλω να εκφράσω τίποτα άλλο παρά μόνο την βαθιά λύπη μου".

Είναι η κατάσταση αναστρέψιμη;
"Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Αν με ρωτούσατε πριν το ματς θα έλεγα σίγουρα ναι. Τώρα είμαστε δέκα λεπτά μετά των αγώνα. Όλοι είμαστε αναστατωμένοι. Δεν νομίζω ότι είναι καλή η στιγμή για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Ήδη έχουμε κάποια ματς συνεχόμενα χωρίς νίκη. Έχουμε απώλειες, παίκτες που είναι τραυματισμένοι. Ο προπονητής μας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για μια ομάδα που μικράινει. Για το αποψινό αποτέλεσμα δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω. Είναι ντροπή".

Είναι φτωχή η βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού, φοβάσαι ότι μπορεί να κινδυνέψετε ακόμα και με υποβιβασμό;
"Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν μπορώ να μιλήσω για την ομάδα, μιλάω προσωπικά για μένα. Στην αρχή όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, έλεγα ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να το διεκδικήσει. Και την ίδια άποψη θα είχα μέχρι πριν από μερικούς αγώνες. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν πράγματα που πάνε στραβά. Κάτι προκαλεί στρές στην ομάδα, κάτι προκαλεί στρες στους παίκτες, κάτι προκαλεί στρες στον κόσμο, κάτι είναι λάθος.

Αν ήξερα τι φταίει, να είστε σίγουροι ότι θα έκανα το παν για να το διορθώσω. Δεν ξέρω όμως. Όλοι οι παίκτες κοιτάμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να τρέξουμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε, αλλά δεν το κάνουμε. Υπάρχουν θέματα αυτοπεποίθησης. Υπάρχει πρόβλημα με την έλλειψη νικών. Δεν ξέρω τι άλλο να πω αλλά, όχι δεν φοβάμαι τον υποβιβασμό σίγουρα".

Η πρόταση της διοίκησης σας έκανε μια πρόταση για την αποπληρωμή, το σχόλιο σου αλλά και για την πρωτοβουλία σου να πάρουν οι εργαχόμενοι ένα ποσό;
"Η διοίκηση μας έκανε μια πρόταση προσπαθώντας για το καλύτερο. Η δική μου πρόταση ήταν να δοθεί ένα κομμάτι των οφειλών στους παίκτες, για να δοθεί κι ένα μέρος στους εργαζόμενους στον σύλλογο. Δεν είναι κάτι περίεργο, είναι κάτι φυσιολογικό. Και παίζοντας κατά αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα".

Καμπέσας: "Να κάνουμε την αυτοκριτική μας"

Από την πλευρά του ο Μπράιαν Καμπέσας υποστήριξε πως άπαντες στον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους ώστε να μπορέσει το τριφύλλι να κοιτάξει μπροστά ενώ μίλησε και αυτός για τα προβλήματα που έχουν οι πράσινοι εντός και εκτός γηπέδων. Χαρακτηριστικά είπε στη κάμερα της "NOVA":

Για το τι έφταιξε:
« Είμαι στεναχωρημένος για την αποψινή μας ήττα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε σελίδα, κάνουμε την αυτοκριτική μας και πώς να βελτιωθούμε εν όψει του επόμενου αγώνα».

Για το αν επηρεάζει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το αγωνιστικό κομμάτι:
«Δεν νομίζω το ερώτημά σας ότι σχετίζεται με το ματς. Εμείς όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε, πρέπει να τα ξεχνάμε όλα και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Να κάνουμε, όπως είπα και πριν την αυτοκριτική μας, αλλά ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε για τον επόμενο αγώνα και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:
«Όπως όλοι γνωρίζουμε, περνάμε κάποιες δύσκολες στιγμές σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Ο στόχος μας όμως παραμένει να θέλουμε να δώσουμε το 100%. Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα, εί δυνατόν, να δώσουμε και το 200% με σκοπό να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το τι μπορεί να φταίει:
«Έχουμε σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι είναι τραυματίες. Όμως ο σύλλογός μας διαθέτει 25-30 ποδοσφαιριστές. Άρα πρέπει όλοι μαζί με ό,τι υπάρχει να δώσουμε το μάξιμουμ. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε σε μια κακή περίοδο, από την οποία πρέπει αδιαμφισβήτητα να ξεφύγουμε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ