ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Να προσαρμοστώ το συντομότερο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μολίνς μίλησε για την πρώτη συμμετοχή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τόνισε πως έπρεπε να φτάσει στα επίπεδα των συμπαικτών του.

Μετά την πρώτη συμμετοχή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Γκιγέρμο Μολίνς εξέφρασε την ικανοποίηση του. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε ότι χρειάζεται χρόνο και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας.

Αρχικά, ο Μολίνς τόνισε στην κάμερα του ΟΤΕ: "Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για πρώτη φορά. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό και ότι προκριθήκαμε. Οπότε όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή".

Για το πως αισθάνεται και για την προσαρμογή του στην ομάδα: "Προσπαθώ να γνωρίσω τα παιδιά και να μπω στην ομάδα το συντομότερο δυνατό. Ήμουν αρκετό καιρό εκτός οπότε χρειάστηκε να κάνω αρκετή δουλειά. Είναι τα πρώτα μου λεπτά με την ομάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό"

Ακόμα, με τη λήξη ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ και εξήγησε ότι είναι χαρούμενος που η ομάδα νίκησε:

"Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σε συνδυασμό με το ότι το επόμενο ματς είναι Σάββατο μας έδωσε την ευκαιρία και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, αλλά και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπρεπε να πάρουν αγωνιστικό ρυθμό. Ξέραμε ότι δεν θα έχουμε τη συνοχή που χρειάζεται γιατί παίξαμε για πρώτη φορά όλοι μαζί. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να παίξουμε, να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο και σιγά σιγά να αρχίσουν να μπαίνουν μέσα στην ομάδα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, κοντρολάραμε το παιχνίδι όσο έπρεπε, το ματς πήγε όπως θέλαμε και πάντα είναι καλό να κερδίζεις" .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ