ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Αθλέτικ έχει αδυναμίες και αυτές πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Γκιγέρμο Μολίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Ισπανούς.

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Γκιγέρμο Μολίνς με τον Σουηδό επιθετικό του τριφυλλιού να τονίζει πως οι πράσινοι πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους ενώ σε σχέση με το τι αποτέλεσμα θα ήθελε, σημείωσε πως αυτό που τον νοιάζει είναι η νίκη.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε και αν θεωρείς πως το μηδέν στην άμυνα είναι το σημαντικότερο με βάση την εμπειρία που έχεις;
"Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, ειδικά εντός έδρας. Ο πρώτος μας αγώνας είναι εντός έδρας οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι τα πράγματα σωστά και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας".

Στο τέλος του αγώνα με ποιο αποτέλεσμα θα είσαι ευχαριστημένος;
"Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι να κερδίσουμε, από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα".

Τι ξέρετε για την Αθλέτικ ποια είναι τα δυνατά της σημεία;
"Όλοι γνωρίζουν την Αθλέτικ, ξέρουν ότι είναι δυνατή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες, απόψε ή αύριο θα τους δούμε σε βίντεο. Να σας πω ότι έχω παίξει με τον Μπενιάτ που είναι καλός και έχουμε και εμείς αντίστοιχης ποιότητας παίκτες και πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση".

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχεις μιλήσει μαζί του και ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από την Μπέτις;
"Όχι δεν έχω μιλήσει, δεν έχω το τηλέφωνό του. Θα πω ότι είναι ένας καλός και ποιοτικός παίκτης, επαναλαμβάνω όμως ότι και εμείς έχουμε αντιστοίχους ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ