ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Είμαι έτοιμος, υπάρχει όμως ανταγωνισμός στην επίθεση"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μολίνς μίλησε μετά το φιλικό στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής για την αγωνιστική του ετοιμότητα τονίζοντας ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην επίθεση των πράσινων.

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του όταν του ζητηθεί είναι ο Γκιγέρμο Μολίνς σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο Σουηδός επιθετικός παραδέχθηκε βέβαια ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην επιθετική γραμμή των πράσινων αλλά σημείωσε πως θέλει χρόνο για να μπορέσει να προσφέρει και αυτός. Ο Μολίνς μίλησε επίσης και για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Σουηδός επιθετικός του "τριφυλλιού" μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" υποστήριξε:

"Εγώ είμαι έτοιμος, υπάρχει ανταγωνισμός στην επίθεση, ο κόουτς έχει αρκετές επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση, όμως εύχομαι να έρθει η στιγμή που θα πάρω κι εγώ τα λεπτά συμμετοχής που χρειάζομαι".

Για τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό είχε να πει:
"Κάναμε μια πολύ καλή νίκη και αυτό έχει δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην ομάδα ώστε να πορευθούμε με αυτοπεποίθηση στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος, να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και να μπούμε στα play-off ως δεύτεροι. Είμαστε δυνατή ομάδα".

Όσο για το πρόσφατο φιλικό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα δήλωσε:
"Αυτά τα παιχνίδια πάντοτε είναι δύσκολα για εμάς, γιατί οι αντίπαλοι, όταν προέρχονται από χαμηλότερη κατηγορία, το θεωρούν ματς της χρονιάς, ενώ για εμάς είναι μια ευκαιρία να παραμείνουμε στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και να μην τραυματιστούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ