ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Δεχόμαστε κλωτσιές στο πρόσωπο απ' όσα γίνονται εκτός γηπέδου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς ευχαρίστησε τον Γιόχανσον για την ασίστ που του έδωσε και την ευκαιρία να σκοράρει αναφέρθηκε και σε όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Με χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε ο Γκιγιέρμο Μολίνς τα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Σουηδός υποστήριξε πως αν οι πράσινοι μπορούσαν να παίξουν στην Ευρώπη τότε η νίκη επί του Πανιωνίου θα ήταν αρκετά σημαντική. Όπως είπε όμως με τις κλωτσιές που δέχονται με όσα γίνονται εκτός γηπέδου η νίκη δεν έχει κάποιο άλλο αντίκρυσμα.

Ο Μολίνς είπε χαρακτηριστικά:

"Δεν είναι από τα καλύτερα γκολ που έχω βάλει, αλλά ο Ματίας (σ.σ. Γιόχανσον) έκανε τα πάντα για να φτάσουμε στο να σκοράρουμε, οπότε πρέπει να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αν παίζαμε στην Ευρώπη, θα μπορούσα να πω πως σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας κάθε φορά, δουλεύουμε σκληρά αλλά... δεχόμαστε κλωτσιές στο πρόσωπο από αυτά που γίνονται εκτός γηπέδου και χάνουμε βαθμούς".

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ: "ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ"

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Λουτσιάνο ρωτήθηκε για το θέμα του συμβολαίου του και τόνισε πως και ο ίδιος ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει αλλά τόνισε πως ελπίζει ότι τα θέματα που υπάρχουν στο τριφύλλι θα επιλυθούν.

Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε:

"Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει, οι εκπρόσωποι μου είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Εγώ έχω συμβόλαιο και πιστεύω πως αυτά τα θέματα θα επιλυθούν.

Αυτό που κοιτάζω είναι οι δυο επόμενοι αγώνες που απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, αφού τελειώσουν αυτοί οι αγώνες, θα δούμε πως θα συνεχίσουμε και τι θα γίνει στην επόμενη σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ