ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Το παν για τη νίκη"

Μολέντο: "Το παν για τη νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εναντίον της Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στον «τελικό» με τη Σταντάρ. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έδειξε να έχει πλήρη επίγνωση των στενών περιθωρίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολέντο:

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Η ομάδα είχε παίξει καλά και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά χρειάζεται το κάτι παραπάνω στις λεπτομέρειες προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στην νίκη. Είμαστε μία δυνατή ομάδα και πρέπει να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς που έχουμε.

Εμείς παίζουμε έναν σημαντικό αγώνα αύριο εντός έδρας και πρέπει να πάρουμε την νίκη, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όπως είπα, και πριν η ομάδα έχει κάνει καλά παιχνίδια και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Αντιμετωπίζουμε στον όμιλο τρεις δυνατές ομάδες και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν για να πάρουμε την νίκη».

Για το πώς περιμένει να αγωνιστεί η Σταντάρ:
«Δεν νομίζω ότι θα παίξουν αμυντικά, γιατί και αυτοί χρειάζονται τη νίκη. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν για να πάρουμε την νίκη».

Για την απουσία του Αντρέα Στραματσόνι:
«Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας και όλοι θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να τα καταφέρουμε και να ξεπεράσουμε την απουσία του προπονητή».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ