ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Μου αρέσει ο Καλάθης από την μπασκετική ομάδα, μπορούμε τον τίτλο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΜΟΛΕΔΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΜΟΛΕΔΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, τόνισε πως του αρέσει να βλέπει αγώνες του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αγαπημένος του είναι ο Καλάθης και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί το "τριφύλλι" να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Αποκαλυπτικός αναφορικά με το ότι παρακολουθεί τους αγώνες του μπασκετικού Παναθηναϊκού ήταν ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Ροντρίγκο Μολέντο, λέγοντας πως αγαπημένος του είναι ο Νικ Καλάθης. Επίσης, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ποδοσφαιρική ομάδα μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα παρά τα προβλήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην "Πράσινη":

Για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών: "Μου αρέσει πολύ να βλέπω μπάσκετ. Ήρθα για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ να δω τον Παναθηναϊκό (ή πρώτη ήταν στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε). Η ατμόσφαιρα γενικά με ενθουσιάζει σε αυτό το γήπεδο. Θα έρθω να δω την ομάδα και σε πιο μεγάλα παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι πάρα πολύ καλή και ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Αγαπώ τα σπορ και τον αθλητισμό γενικότερα και εντυπωσιάστηκα από τα όσα είδα".

Για το αν ο ίδιος παίζει μπάσκετ: "Μικρός στη Βραζιλία έπαιζα, αλλά όχι πολύ. Προτίμησα το ποδόσφαιρο. Στο σχολείο πάντως παίζαμε και μπάσκετ καμιά φορά".

Για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει στον Εξάστερο: "Ο Καλάθης είναι ο παίκτης που μου αρέσει περισσότερο από την ομάδα. Ωστόσο, είναι ωραίος και ο τρόπος που παίζει ο Λούκας (Λεκαβίτσιους). Βέβαια στο προηγούμενο παιχνίδι που κρίθηκε στο σουτ, ο Νίκος Παππάς ήταν φοβερός".

Για τη στήριξη του κόσμου στη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο: "Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πραγματικά ένας σπουδαίος αγώνας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ο κόσμος μας είναι συνεχώς στο πλευρό μας και μας συμπαραστέκεται πάρα πολύ. Ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις είναι δίπλα μας και δεν μας αφήνει ποτέ μόνους".

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Πάντα είναι δυνατό και πιθανό να κατακτήσουμε τον τίτλο. Το τελευταίο ματς, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλό για εμάς. Πάντοτε προσπαθούμε για το καλύτερο και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά και να νικήσουμε μία ομάδα που επίσης διεκδικεί τον τίτλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ