ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Μας γέμισε απογοήτευση ο αποκλεισμός"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ροντρίγκο Μολέντο με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού τόνισε ότι κανείς στον Παναθηναϊκό δεν περίμενε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν περίμενε τον αποκλεισμό του Κυπέλλου Ελλάδος και δη με τον τρόπο που ήρθε και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Ροντρίγκο Μολέντο στην κάμερα της "NOVA".

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δήλωσε πολύ απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης και τόνισε ότι πρέπει οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να κοιτάξουν μπροστά.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το ματς στην Τούμπα, για την ήττα με το βαρύ σκορ, πως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα;
"Ήταν ένας ημιτελικός, στον πρώτο αγώνα είχαμε κερδίσει με 2-0 και το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα μας γεμίζει με απογοήτευση. Όμως κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Οπωσδήποτε στο ματς με τον ΠΑΟΚ χάσαμε ευκαιρίες, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά".

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι απογοητευμένος λογικά από τη φετινή αποτυχημένη χρονιά;
"Σχετικά με το παιχνίδι να πω ότι μπήκαμε καλά, αγωνιστήκαμε, βέβαια στη συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν. Αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε , είναι ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος και οφείλω να πω ότι είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε μια ομάδα, μαζί είμαστε στις νίκες όλοι, μαζί είμαστε στις ήττες όλοι".

Μπορεί η ομάδα να διαχειριστεί σωστά αυτή την ήττα και να την ξεπεράσει;
"Ήταν αναμφισβήτητα ένας αποκλεισμός που δεν περιμέναμε. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Θα πρέπει να περάσει αυτή η απογοήτευση, να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με δύναμη. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα τα play off".

Πόσο δύσκολο είναι τώρα ο Παναθηναϊκός να μαζέψει τα κομμάτια του να ανασυγκροτηθεί και να παίξει το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ;
"Είναι δύσκολο αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όπως είπα και πριν δεν το περιμέναμε αλλά προχωράμε μπροστά. Έχουμε τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ και από εκεί και πέρα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά που έρχονται. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα του Κυπέλλου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ