ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο και Κουτρουμπής αδειάζουν το κέντρο της άμυνας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με την επικείμενη αποχώρηση των Μολέντο, Κουτρουμπή, ο Ουζουνίδης θα έχει διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τους Κολοβέτσιο, Αυλωνίτη, Ευαγγέλου.

Η απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να θέσει εκτός ομάδας τον Γιώργο Κουτρουμπή, αιφνιδίασε τους πάντες. Όχι επειδή δεν ήταν αναμενόμενες οι ανακατατάξεις στο ρόστερ, όμως δεν ήταν με αυτό τον τρόπο. Όλοι περίμεναν πωλήσεις και όχι αποδεσμεύσεις, όπως πρόκειται να συμβεί με τον 26χρονο αμυντικό.

Ο Ουζουνίδης αποφάσισε να "καρατομήσει" τον Κουτρουμπή, επειδή του καταλογίζει έλλειψη διάθεσης και συγκέντρωσης. Ο Ουζουνίδης θεωρεί ότι ο 26χρονος στόπερ είχε... φύγει νοητά από τον Παναθηναϊκό και δεν έδειχνε την προσήλωση που θα έπρεπε. Είναι προφανές ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν ασπάζεται τη συγκεκριμένη άποψη και υποστηρίζει πως όσες φορές αγωνίστηκε, έδωσε το 100%.

Όπως και να έχει, ο Κουτρουμπής δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη και δεν θα χρησιμοποιηθεί στα δύο παιχνίδια που απομένουν για το 2017, με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα και τη Λαμία για το Κύπελλο. Η μοναδική εκκρεμότητα αφορά την αποδοχή της πρότασης της διοίκησης για λύση του συμβολαίου με την καταβολή των δεδουλευμένων ή εάν θα ζητήσει αποζημίωση για να συναινέσει.

ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΣΤΟΠΕΡ

Ο Κουτρουμπής τέθηκε εκτός πλάνων, ο Μολέντο δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού σε Ξάνθη και Λαμία και πιθανότατα δεν θα συνεχίσει μετά τον Ιανουάριο και επομένως, δημιουργείται πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Διότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές προορίζονταν για βασικοί στην έναρξη της σεζόν και διαφορετικούς λόγους, το δίδυμο θα διαλυθεί.

Αυτή τη στιγμή, ο Ουζουνίδης έχει στη διάθεση του τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Τάσο Αυλωνίτη και τον νεαρό Στέφανο Ευαγγέλου, τον οποίο δεν πιστεύει. Κατά συνθήκη, μπορούν να βοηθήσουν ως κεντρικοί αμυντικοί ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Νούνο Ρέις. Όμως, ειδικά με την οπισθοχώρηση του αρχηγού προκύπτει κενό στη μεσαία γραμμή.

Πρακτικά, ο Ουζουνίδης έχει ξεμείνει με δύο στόπερ και σαφέστατα, δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν. Είτε θα πρέπει να ενεργοποιήσει τον Ευαγγέλου, είτε να καταφύγει σε υπηρεσιακές λύσεις, όταν θα παραστεί ανάγκη. Γιατί για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή, αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ