ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Ήταν δύσκολο το αντίο, εύχομαι να βρει το δρόμο του ο Παναθηναϊκός"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι από την Τρίτη και επίσημα παίκτης της Ιντερνασιονάλ και θέλησε να στείλει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προς τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Παίκτης της Ιντερνασιονάλ είναι και επίσημα από την Τρίτη το απόγευμα ο Ροντρίγκο Μολέντο και ο Βραζιλιάνος μια μέρα αργότερα θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος αμυντικός έκανε λόγο για ένα δύσκολο αντίο το οποίο έπρεπε να έρθει λόγω των συνθηκών, αποθέωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού, ευχήθηκε το τριφύλλι να βρει ξανά τον δρόμο του ενώ σημείωσε πως δεν αποκλείεται οι δρόμοι των δυο πλευρών να διασταυρωθούν ξανά.

Ο Μολέντο έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

"Ήταν δύσκολο να πω αντίο μετά από δυο χρόνια που είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα ενός ιστορικού κλαμπ στην Ελλάδα και στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους μοναδικούς φιλάθλους και το εξαιρετικό δέσιμο που είχαμε, ζώντας σε μια υπέροχη και όμορφη πόλη στην οποία έκανα καλούς φίλους.

Άλλα έτσι είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή και δυστυχώς οι καταστάσεις δεν μου επέτρεψαν να συνεχίζω να υπερασπίζομαι την ομάδα φορώντας την πράσινη φανέλα.

Εύχομαι μόνο το κλαμπ να βρει τον δρόμο των επιτυχιών και πάλι, εκεί όπου ανήκει και εύχομαι ότι μια μέρα οι δρόμοι μας μπορεί να διασταυρωθούν και πάλι.

Πάμε Παναθηναϊκέ μου!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ