ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Η Αθήνα έχει πολλές παραλίες"

Μολέντο: "Η Αθήνα έχει πολλές παραλίες"
Μολέντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μίλησε για τα δυο γκολ που πέτυχε εναντίον του Ηρακλή ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Δυο γκολ πέτυχε ο Μολέντο απέναντι στον Ηρακλή και βοήθησε αρκετά έτσι ώστε να έρθει η νίκη με 4-0 για τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος μίλησε στην NOVA για τη νίκη και τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι πολύ σημαντικό που παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη. Τα πήγαμε πολύ καλά και είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που μπόρεσα να πετύχω και δύο τέρματα. Είχα τη τύχη με το μέρος μου, αλλά είναι και προϊόν σκληρής δουλειάς που επιτελείται και των προπονήσεων που κάνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Είμαι χαρούμενος γιατί είναι σημαντικό να έρχεται η αναγνώριση από τον κόσμο. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο στην Ιντερνασιονάλ όπου δεν έπαιζα και δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν ήρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα και ο ένας βοηθά τον άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την υποστήριξη και τη βοήθεια.

Βρισκόμαστε σε μια καλή κατάσταση σαν ομάδα. Αυτό που θέλω να είναι να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Μου αρέσει η Αθήνα, είναι όμορφη χώρα, έχει πολλές παραλίες και μοιάζει με την Βραζιλία. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, τα παιχνίδια κι εδώ είναι δυνατά και θα έλεγα πως μοιάζει με το ποδόσφαιρο της Ουκρανίας".

Για τον τραυματισμό του, δήλωσε: "Μίλησα στα γρήγορα με τον γιατρό της ομάδας. Θα κάνω κάποιες εξετάσεις, ωστόσο νομίζω πως όλα θα πάνε καλά, αφού έχουμε και τη διακοπή μπροστά μας για τις εθνικές ομάδες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ