ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μοιράστηκε το πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Μοιράστηκε το πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Με "γεμάτες τσέπες" θα υποδεχθούν οι "πράσινοι" τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα (19/10) καθώς πριν την προπόνηση της Παρασκευής (16/10) πήραν το πριμ που αντιστοιχούσε στις τρεις συνεχόμενες νίκες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος την παραμονή του αγώνα με την SKODA Ξάνθη σε μια προσπάθεια να ντοπάρει τους παίκτες του είχε ανακοινώσει έξτρα πριμ για κάθε τριάδα νικηφόρων αγώνων.

Οι πράσινοι επικράτησαν των Ακριτών με 1-0 χάρη στο γκολ του Ράσμους Τελάντερ και έκαναν το τρία στα τρία στα ματς με Ξάνθη, Πλατανιά και Λεβαδειακό.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Τετάρτη (14/10) το πριμ επρόκειτο να μοιραστεί στους παίκτες του τριφυλλιού στην προπόνηση της Παρασκευής, όπου θα ήταν παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Έτσι και έγινε και πριν την έναρξη του προγράμματος οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν το πριμ το οποίο ήταν 3.000 ευρώ για την τριάδα των νικηφόρων αγώνων, 1000 ευρώ η νίκη δηλαδή, για όποιον παίκτη ήταν στην αποστολή του κάθε αγώνα, είτε αυτή αποτελούνταν από 20 ή 19 ή 21 ποδοσφαιριστές.

Ενώ το ποσό που αντιστοιχούσε σε κάθε παίκτη που ήταν εκτός αποστολής ήταν 500 ευρώ. Άρα αν κάποιος είχε το τρία στα τρία όπως για παράδειγμα ο Ζέκα πήρε 3.000 ευρώ ενώ αν κάποιος έδωσε το παρών σε δυο από τα τρία ματς πήρε 2.500 ευρώ.

Οι πράσινοι θα υποδεχθούν με "γεμάτες τσέπες" τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας (19/10) κόντρα στους Ηπειρώτες ξεκινάει νέα σειρά αγώνων που περιλαμβάνει τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε όμως επειδή μέσα στην τριάδα υπάρχουν δυο μεγάλα παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο να υπάρξει και έξτρα πριμ. Κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ