ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μλάντεν Πέτριτς: Η μηχανή των γκολ

Μλάντεν Πέτριτς: Η μηχανή των γκολ
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί του "αιώνιου" αντιπάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας ένα ακόμα μεγάλο γκολ στην καριέρα του και το Sport24 συγκέντρωσε αρκετά από τα τέρματα που έχει πετύχει ο Κροάτης επιθετικός. (VIDEOS)

Ο Φεβρουάριος του 2015 ο οποίος ανήκει στο παρελθόν πλέον κάλλιστα μπορεί να θεωρεί ως και ο μήνας του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης άσος από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν οι πράσινοι τον Φλεβάρη σκόραρε στα τρία εξ αυτών και πρόσφερε πάρα πολλά στις νίκες επί Πλατανιά, Παναιτωλικού και φυσικά του Ολυμπιακού.

Ο Πέτριτς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο ντέρμπι όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση με τον "αιώνιο" αντίπαλο και με αυτό το τέρμα έφτασε τα εννιά στην παρουσία του στο τριφύλλι με τον Κροάτη να θυμίζει το τελευταίο διάστημα τον παίκτη ο οποίος μεγαλούργησε στα Ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες του Αμβούργου, της Βασιλείας και της Ντόρτμουντ.

Ο 33χρονος Κροάτης στη συνολική του καριέρα έως τώρα έχει πετύχει 167 τέρματα σε 461 εμφανίσεις με τους συλλόγους που αγωνίστηκε από το Αμβούργο και έπειτα αλλά και την Εθνική Κροατίας.

Το Sport24 συγκέντρωσε βίντεο με τα περισσότερα τέρματα του Μλάντεν Πέτριτς από την θητεία του στον Παναθηναϊκό αλλά και τις προηγούμενες ομάδες του.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΚΟΛ
Αμβούργο 136 61
Βασιλεία 111 48
Ντόρτμουντ 36 18
Φούλαμ 24 5
Παναθηναϊκός 45 9
Εθνική Κροατίας 44 12
Συνολικά 461 167

Δείτε τα χαρακτηριστικά VIDEO:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ