ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιχαλαριάς: "Ωθούν τον κόσμο στα άκρα"

Μιχαλαριάς: "Ωθούν τον κόσμο στα άκρα"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση ρίχνει "λάδι στη φωτιά" με την απόφαση της και τονίζει ότι ο κόσμος των πράσινων πρέπει να αντιδράσει με καρδιά και μυαλό.

Με αφορμή την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή να βάλει "λουκέτο" στη Θύρα 13, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Ηλίας Μιχαλαριάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Όταν το 1966, πριν από 50 χρόνια, κάποιοι νέοι άνθρωποι με κοινά ιδανικά ίδρυαν τη Θύρα 13, μάλλον δεν φαντάζονταν ότι το 2016 θα έφτανε να τα βάλει μαζί της μια ολόκληρη κυβέρνηση. Είναι μια παράλογη, άδικη, εκδικητική απόφαση που ρίχνει λάδι στη φωτιά και μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα. Και μάλιστα μια μέρα μετά τη νέα σκανδαλώδη εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού.

Με την απόφαση Κοντονή προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το ασφαλιστικό και τα άλλα μεγάλα προβλήματα, να εξαγριώσουν τους Παναθηναϊκούς και να τους εξωθήσουν στα άκρα και βέβαια να ικανοποιήσουν την αγαπημένη ομάδα του Δημοσίου. Δεν πρέπει να τους περάσει.

Αυτή η κατάσταση αρρωσταίνει ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, αρρωσταίνει ακόμα περισσότερο την ελληνική κοινωνία. Ως εδώ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει –αλλά να αντιδράσει με καρδιά και με μυαλό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ