ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δέχτηκαν τις συστάσεις του Γιάννη Αλαφούζου μετά την προπόνηση της Δευτέρας (21/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Έγινε συζήτηση και με τον γιατρο της ομάδας, Στάθη Χαραλαμπίδη.

Μία έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Δευτέρας (21/9). Άπαντες ενημερώθηκαν ότι μετά το μεσημεριανό γεύμα, υποχρεούνται να παραμείνουν στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αναμένοντας τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, απευθύνθηκε στους παίκτες και επιχείρησε να τους θέσει προ των ευθυνών τους. Η ομάδα έχει κακή απόδοση στα πιο πολλά παιχνίδια της σεζόν και ο Αλαφούζος θεωρεί ότι οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το περιεχόμενο της ομιλίας του Αλαφούζου, ούτε και ο τόνος που χρησιμοποίησε ενώπιον των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ωστόσο, είναι έντονα δυσαρεστημένος από το θέαμα που παρακολουθεί και έκρινε ότι έπρεπε να παρέμβει προσωπικά.

Επιπλέον, έχουν διαπιστωθεί ορισμένα κρούσματα απειθαρχίας ή αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς και ο Αλαφούζος θέλησε να δείξει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε συζήτηση και με τον γιατρό της ομάδας, Στάθη Χαραλαμπίδη, ο οποίος είναι ο συνεργάτης του επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Παναγιώτη Κουλουμέντα και επιβλέπει τις καθημερινές προπονήσεις.

"Κανένα παράπονο για τη συνεργασία ιατρικού - τεχνικού τιμ"

Τις τελευταίες ημέρες, πολλά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού και του έντυπου Τύπου, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στο προπονητικό τιμ και στο ιατρικό επιτελείο, για την αποκατάσταση και τη διαχείριση του Μάικλ Εσιέν. Παράλληλα, ο γυμναστής Γιουσέφ Φος, χρεώνεται από ορισμένα μέσα ενημέρωσης την "υπερφόρτωση" του Γκανέζου στις προπονήσεις.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησαν ασχολίαστα τα σχετικά ρεπορτάζ, τονίζοντας "ότι το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού συνεργάζεται στο θέμα του Εσιέν, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών, με το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Η συνεργασία είναι αρμονική παρά την προσπάθεια ορισμένων να την εμφανίσουν διαφορετικά. Επίσης, ο Γιάννης Αναστασίου έχει δείξει στην παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και την ευαισθησία του σε θέματα τραυματισμών και την αγαστή συνεργασία του με τους καθ' ύλην αρμόδιους.

Όσο για τον Γιουσεφ Βος η δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο σωστός και καλός επαγγελματίας είναι. Για όσους πιθανώς δεν γνωρίζουν δεν υπάρχει κανένα παράπονο από το υπάρχον ιατρικό τιμ ως προς τη συνεργασία με το τεχνικό τιμ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ