ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίλησε στους παίκτες ο Κωνσταντίνου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν από την τελευταία προπόνηση του 2017.

Την επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην τελευταία προπόνηση για το 2017, το πρωί της Κυριακής (31/1) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο επικεφαλής της διοίκησης θέλησε να μιλήσει στην ομάδα και να τους εξηγήσει ορισμένα πράγματα εν όψει της συνέχειας.

Ο "αγιόγατος" ευχήθηκε στους παίκτες για την είσοδο του 2018 και τους ευχαρίστησε για την υπομονή και την ανοχή που δείχνουν στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι. Όπως τόνισε ο Κωνσταντίνου, χωρίς τη συνεργασία των ποδοσφαιριστών, ο Παναθηναϊκός δεν θα τα είχε καταφέρει μέχρι τώρα.

Ο Κωνσταντίνου ανέφερε ότι η διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της και δήλωσε αισιόδοξος ότι η έλλειψη ρευστότητας θα αντιμετωπιστεί, πάντα στο μέτρο του εφικτού.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνου επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, κάτι που δεν του αρμόζει και επιβάλλεται να ανέλθει. Για αυτό, ζήτησε από τους παίκτες να προσπαθήσουν περισσότερο και μαζί με το προπονητικό επιτελείο, να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ