ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλάει με Λίλα ο Παναθηναϊκός

Μιλάει με Λίλα ο Παναθηναϊκός

Δημοσίευμα από την Αλβανία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο του τον Άντι Λίλα για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από το Αμβούργο. Το Sport24.gr έψαξε το θέμα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι πράσινοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Άντι Λίλα. Ο 29χρονος μέσος, γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα από την θητεία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι στο στόχαστρο των πράσινων σ ύμφωνα με όσα υποστηρίζει ιστοσελίδα από την Αλβανία. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο διεθνής Αλβανός μέσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα και το διάστημα αυτό προπονείται με την πρωταθλήτρια Αλβανίας, την Σκεντέρμπεου, έχει προτάσεις στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό και το Αμβούργο.

Το Sport24.gr έψαξε το θέμα λίγο παραπάνω και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες επιβεβαιώνεται ότι όντως υπάρχει ενδιαφέρον και πως ο 29χρονος μέσος είναι μια από τις επιλογές που έχουν οι πράσινοι για την θέση του χαφ που ψάχνουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη μια επαφή εδώ και αρκετές μέρες και ο Λίλα είναι εν αναμονή της οριστικής απάντησης από τον Παναθηναϊκό για το αν θα είναι η τελική επιλογή του τριφυλλιού η όχι.

Από τον Παναθηναϊκό διέψευδαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα λέγοντας κατηγορηματικά μάλιστα πως ο παίκτης δεν έχει απασχολήσει και πως κανείς από το τριφύλλι δεν έχει μιλήσει με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Αλλά αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν και με αρκετές ομάδες και παίκτες.

Πλην του Αμβούργου ο Λίλα έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από την Σκεντέρμπεου αλλά πρόθεση του είναι να μην επιστρέψει τώρα πίσω στην Αλβανία αλλά να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, μετά και από προτροπή του προπονητή της Εθνικής Αλβανίας, επιλέγοντας μια από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει και ο Αστέρας Τρίπολης.

Ποιος είναι ο Άντι Λίλα

Ο Άντι Λίλα είναι γεννημένος στην Αλβανία στις 12 Φεβρουαρίου 1986 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά και ως οκτάρι και διακρίνεται για το μαχητικό του παιχνίδι και το συνεχές τρέξιμο στην διάρκεια του αγώνα. Στο παρελθόν τόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και στην Εθνική Αλβανίας έχει παίξει και σε άλλες θέσεις όπως αυτή του δεξιού μπακ ή του στόπερ.

Ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του σε Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2006-07 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στον Ηρακλή για τρία παιχνίδια και εν συνεχεία επέστρεψε στην πατρίδα του και το καλοκαίρι του 2011 πήρε και πάλι μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα 3,5 χρόνια που έπαιξε στην ομάδα της Ηπείρου είχε 96 συμμετοχές και 6 γκολ και τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για την Πάρμα όπου είχε 13 εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν και δυο γκολ. Όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Πάρμα όμως έμεινε και αυτός ελεύθερος από τη στιγμή που υποβιβάστηκε ο ιταλικός σύλλογος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ