ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικροεντάσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Χρήστος Παναγόπουλος και Μάνος Μαυροκουκουλάκης σχολίασαν δηκτικά τις τοποθετήσεις του Μάκη Γκαγκάτση στη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League.

Η ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη, αποτυπώθηκε και στις λεκτικές αψιμαχίες μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ στη συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague.

Από τα πρώτα λεπτά, όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης άρχισε να αναπτύσσει τις θέσεις του ΠΑΟΚ, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης τον κάλεσε να πει συγκεκριμένα πράγματα. « Πες μας ότι έχεις να μας πεις και μην διαβάζεις τίτλους κάθε λίγο και λιγάκι» ήταν η ατάκα του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ του απάντησε ότι θα τοποθετηθεί με τον τρόπο που θέλει, για να εξακολουθήσει ο Μαυροκουκουλάκης να του ζητά να γίνει συγκεκριμένος.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Έπειτα, στην αποστροφή του Μάκη Γκαγκάτση ότι «δεν θέλουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά και δεν θα το παραλάβουμε αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός», πήρε θέση ο Χρήστος Παναγόπουλος. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου έκανε λόγο για δηλώσεις που δεν έχουν αντίκρισμα.

«Όλα αυτά που αναφέρετε είναι δήθεν και εκ του ασφαλούς. Τα λέτε αυτά γιατί γνωρίζετε καλά εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Λέτε τρίχες κατσαρές!» ήταν η φράση του.

Λίγο αργότερα, όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την χορηγία που είχε υποσχεθεί ο Ιβάν Σαββίδης στη Super League, o Παναγόπουλος έβαλε στο στόχαστρο τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ: «Η αξιοπιστία σας άλλωστε φαίνεται και από τον τρόπο που υπαναχωρήσατε στο θέμα της χορηγίας της Λίγκας. Δεν εφαρμόζετε τη συμφωνία εδώ και έξι μήνες. Ακόμα περιμένει η Λίγκα τη χορηγία σας και έχει χάσει τα λεφτά των άλλων χορηγών».

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ PLAY OFFS

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως παρά την ένταση στη διάρκεια της συνεδρίασης, μετά την κλήρωση των play offs, οι Χρήστος Παναγόπουλος και Μάκης Γκαγκάτσης είχαν ολιγόλεπτο τετ α τετ σε ένα από τα γραφεία του Συνεταιρισμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μίλησαν για τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες και εστίασαν σε θέματα ασφαλείας. Γεγονός απολύτως λογικό, αφού το κλίμα που διαμορφώνεται θα οξύνει και τη συμπεριφορά των οπαδών.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μετά τη «διαρροή» του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός επανήρθε με νεότερη θέση. «Οι αλαζονικές συμπεριφορές βρήκαν πάντα απέναντι τους τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα», έλεγαν με νόημα στο Τριφύλλι.

Επίσης, εξέφραζαν την ικανοποίηση τους, επειδή το παράλογο (όπως το χαρακτήριζαν) αίτημα του ΠΑΟΚ για μη επικύρωση της βαθμολογίας, δεν βρήκε ανταπόκριση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ