ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαφορά με τον Κουτρουμπή για την ανανέωση

Διαφορά με τον Κουτρουμπή για την ανανέωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άκαρπο αποδείχθηκε και το τελευταίο ραντεβού του Γιώργου Κουτρουμπή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του με τις δυο πλευρές να τα λένε ξανά σύντομα.

"Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου", τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών δηλαδή, στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν και ένα ακόμα ραντεβού με τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον εκπρόσωπο του για την ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού.

Αυτό όμως δεν έγινε καθώς παρά το γεγονός ότι η πρόταση των πράσινων ουσιαστικά έκανε λόγο για τριπλασιασμό των αποδοχών του έμπειρου αμυντικού υπήρχαν κάποια όροι στο συμβόλαιο με τους οποίους δεν συμφωνούσε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Έτσι ο Κουτρουμπής αποχώρησε από τα γραφεία των πράσινων χωρίς να υπάρξει συμφωνία και υπογραφές στο νέο συμβόλαιο και οι δυο πλευρές λογικά θα τα ξαναπούν ξανά και μάλιστα αρκετά σύντομα.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2017 και αυτό σημαίνει ότι σε λίγους μήνες ο Κουτρουμπής θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ως ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ