ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικρά από την επιστροφή του Παναθηναϊκού

Μικρά από την επιστροφή του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ήταν στην πτήση της επιστροφής από τη Λιέγη στην Αθήνα, κατέγραψε τις στιγμές που ξεχώρισαν στη διάρκεια της και σας τις μεταφέρει!

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα από τη Λιέγη με πτήση τσάρτερ είχε τις στιγμές της και το Sport24.gr, το οποίο ήτα στην πτήση, τις κατέγραψε και σας τις παραθέτει!

* Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου πριν την είσοδος τους στο αεροπλάνο, ενώ στη διάρκεια της πτήσης συζήτησε για λίγη ώρα με το Νίκο Νταμπίζα.

* Ευδιάθετος και ορεξάτος ήταν στη διάρκεια του ταξιδιού ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος συνοδευόταν από τη μικρή κόρη του. Αστειεύτηκε με τους συνεργάτες του και με φίλους του Τριφυλλιού, ενώ εξέφραζε την αισιοδοξία του για την πρόκριση.

* Αναστασίου, Ρούτερ και Φος στο πρώτο κομμάτι της πτήσης έκαναν μία σύντομη ανάλυση του παιχνιδιού αλλά σύντομα η κούραση τους λύγισε...

*Ο Νίκος Νταμπίζας κατέλαβε τη γωνιακή θέση στην πρώτη σειρά της Α' θέσης και μελετούσε κάποια αρχή στο I pad του, χωρίς να δίνει σημασία σε όσα συνέβαιναν γύρω του.

* Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περίμεναν το σερβίρισμα του δείπνου και αφού έφαγαν, κοιμήθηκαν μέχρι την επιστροφή. Είχε προβλεφθεί για όσους αγωνίστηκαν να υπάρχουν κενά στις τριάδες των καθισμάτων, προκειμένου να απλωθούν.

* Ο πιο ορεξάτος ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος όσο οι συμπαίκτες του ήταν ξύπνιοι, τους πείραζε συνεχώς. Όταν όμως αποκοιμήθηκαν και έμεινε χωρίς... κοινό, δοκίμασε την τύχη του σε ένα τεστ γνώσεων στο lap top του.

* Τόσο κατά την επιβίβαση, όσο και κατά την αποβίβαση στο τσάρτερ, οι εκδρομείς περιστοίχιζαν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και τους διοικούντες και συζητούσαν μαζί τους για την ομάδα και τη ρεβάνς με τη Σταντάρ.

* "Γκαζιάρης" αποδείχτηκε ο πιλότος του τσάρτερ, αφού αν η άφιξη ήταν προγραμματισμένη στις 04:30 αυτός προσγείωσε το τσάρτερ στις 04:05.

* Δεν παρέλειψε στην επικοινωνία του προς τους επιβάτες, να αναφερθεί στο αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού και στη ρεβάνς της Λεωφόρου. "Συγχαρητήρια, έγινε το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια" ανέφερε στα ελληνικά, ενώ στα αγγλικά αρκέστηκε στην "καλή επιτυχία".

* Σε κάθε ταξίδι, οι εμφανίσιμες αεροσυνοδοί βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και το ίδιο συνέβη στο πράσινο τσάρτερ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ