ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίγγος: "Θα ανατραπεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό"

Μίγγος: "Θα ανατραπεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θοδωρής Μίγγος μίλησε για το ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και την προσεχή αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα.

Στα 18 του χρόνια, ο Θοδωρής Μίγγος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, πραγματοποιώντας μία πολύ μεστή εμφάνιση, η οποία γέμισε με αισιοδοξία τους φίλος των "πρασίνων" ενόψει της συνέχειας.

Γι' αυτό το λόγο, ο νεαρός άσος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της NOVA κι αναφέρθηκε στην ξεχωριστή στιγμή, σχολίασε τη δύσκολη περίοδο που περνάει το "τριφύλλι", καθώς και την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με το "Γηραιό".

"Το αποτέλεσμα πιστεύω πως δεν ήταν δίκαιο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Τώρα στρέφουμε το βλέμμα μας στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ίδια ομάδα και ελπίζω να κερδίσουμε. Πιστεύω πως θα αλλάξει το πράγμα την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Πρέπει να γίνουμε λίγο πιο σοβαροί για να πετύχουμε ένα γκολ", τόνισε ο 18χρονος άσος.

Όσο για το αν προσδοκούσε πως θα παίξει, είπε: "Το περίμενα και δεν το περίμενα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται στην ομάδα και θα συνεχίσω να προσπαθώ για να κάνω το καλύτερο. Από εδώ και πέρα προσπάθεια, δουλειά και επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό".

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του μετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη είπε: "Πιστεύω πως η κατάσταση θα ανατραπεί γιατί παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχουμε πολλές τελικές. Μας λείπουν λεπτομέρειες στο τέλος".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Who is this Μίγγος;
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ