ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίγγος: "Ευχαριστημένος για το ντεμπούτο, όχι για το αποτέλεσμα"

Μίγγος: "Ευχαριστημένος για το ντεμπούτο, όχι για το αποτέλεσμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θοδωρής Μίγγος έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσε το μοναδικό κέρδος στο ματς με τον Ηρακλή, και μετά το τέλος τόνισε ότι τον περιμένει δουλειά και σκληρή προσπάθεια.

Το μοναδικό κέρδος του Παναθηναϊκού από το ματς με τον Ηρακλή ακούει στο όνομα του Θοδωρή Μίγγου. Ο νεαρός άσος μπήκε και έπαιξε 70 λεπτά δείχνοντας όμως παρά το νεαρό της ηλικίας του και το γεγονός ότι έκανε το ντεμπούτο του απελευθερωμένος από το άγχος κάνοντας το παιχνίδι του και βοηθώντας όσο περισσότερο μπορούσε τους πράσινους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στους δημοσιογράφους για το ντεμπούτο του αλλά και την δουλειά που τον περιμένει από εδώ και στο εξής.

Πρώτη επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, ποια είναι τα συναισθήματά σου; "Ειμαι χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο με την ομάδα στην οποία άρχισα το ποδόσφαιρο και με ανέδειξε, όχι όμως και με το αποτέλεσμα. Σήμερα κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κάτι μας έλειπε, στην τελική πάσα, στην τελική προσπάθεια. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτές έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί".

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από εσένα;
"Μόνο δουλειά και σκληρή προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν ευκαιρίες όλα αυτά τα χρόνια και τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σήμερα με την πρώτη ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά από εδώ και πέρα".

Για το αν οι χαμένες ευκαιρίες είναι περισσότερο ψυχολογικό πρόβλημα;
"Όχι δεν θεωρώ ότι είναι αυτό. Η ψυχολογία μας είναι καλή, ο προπονητής μας βοηθάει σε αυτό, μας μιλάει συνέχεια, μας ενθαρρύνει να παίζουμε δυνατά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια. Πιστεύω πως την Κυριακή θα είναι ένα άλλο παιχνίδι, θα βρούμε τα γκολ και θα πάρουμε τη νίκη".

Ρινάλντι: "Φεύγω με πικρή γεύση και θέληση να γίνω καλύτερος"

Από την πλευρά του ο Ρινάλντι υποστήριξε:

"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη την διάρκεια των 90λεπτπων κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήρθε για να αμυνθεί. Κάναμε 15-20 ευκαιρίες αλλά δεν της μετατρέψαμε σε γκολ και αυτό πονάει. Στον επόμενο αγώνα με τον ίδιο αντίπαλο την Κυριακή θα είμαστε ένα πολύ καλό και επιθετικό σύνολο, θα πάρουμε τη νίκη και δεν θα δυσκολευτούμε πιστεύω. Είμαστε καλή ομάδα, καλό σύνολο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό"

Έχεις μια γλυκόπικρη γεύση επειδή ξεκίνησες αλλά δεν μπόρεσες να σκοράρεις;
"Φεύγω με μια πικρή γεύση και θέληση να μπορέσω να τα καταφέρω καλύτερα στον επόμενο αγώνα. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, είμαστε ένα καλό σύνολο. Σήμερα είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια άλλες φορές μπαίνει στα δίχτυα η μπάλα και άλλες όχι. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά".

Κουλιμπαλί: "Αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις"

Ενώ με τη σειρά του ο Ουσμάν Κουλιμπαλί σημείωσε:

"Νομίζω πως είναι λίγο περίπλοκο. Δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν μπορούμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αν δεν μπορείς να σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις".

Είναι ψυχολογικό το θέμα ή φταίει κάτι άλλο;
"Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό. Όταν θα ξεκινήσουμε να βάζουμε γκολ θα βρούμε την αυτοπεποίθηση μας. Όσον αφορά τους επιθετικούς μας είναι αρκετά καλοί και απλά θέλουν ένα γκολ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ