ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίγγος: "Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας"

Μίγγος: "Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θοδωρής Μίγγος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού και εξήρε το νέο τεχνικό επιτελείο ενώ τόνισε ότι θα υπάρξει διάρκεια στο τριφύλλι.

Η έλευση του νέου τεχνικού επιτελείου έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Θοδωρής Μίγγος μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Ο νεαρός μέσος των πράσινων υποστήριξε ότι πλέον γίνεται καλύτερη προπόνηση, ότι έχει αλλάξει η νοοτροπία και σημείωσε ότι θα υπάρξει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα πηγαίνει καλά τελευταία, πολλά γκολ βλέπουμε, τι έχει αλλάξει βλέποντας και από μέσα τις προπονήσεις και το τι συμβαίνει στην ομάδα;
"Έχει αλλάξει ο ρυθμός της προπόνησης και πλέον δουλεύουμε σε πολύ καλό ρυθμό. Έχουμε καλούς φυσιοθεραπευτές και έχει βοηθήσει πάρα πολύ το τιμ που άλλαξε. Ο προπονητής μας βοηθάει συνέχεια και μας καθοδηγεί. Μας ζητάει να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια μας, γιατί είμαστε καλοί παίκτες και αυτό πιστεύω ότι έχει αλλάξει και τη νοοτροπία της ομάδας και την εικόνα της".

Βγαίνει πιστεύεις όλη αυτή η δουλειά που γίνεται στους αγώνες;
"Ναι βέβαια. Στα τελευταία παιχνίδια βγήκε η δουλειά μας, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα παίξαμε καλά και ακολούθησαν οι συνεχόμενες νίκες μας κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Τώρα παίζουμε ξανά με τον Αστέρα το Σάββατο, πιστεύω θα νικήσουμε ξανά και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας".

Το παιχνίδι του Σαββάτου βεβαίως είναι διαφορετικό από το ματς Κυπέλλου. Και σας περιμένει ο Αστέρας μετά το βαρύ σκορ στο Κύπελλο. Που μπορεί να κριθεί η νίκη;
"Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δηλαδή όποια ομάδα κάνει λάθος θα το πληρώσει, θα παίξει ρόλο η πίεση, η κούραση των παικτών. Έχουμε παίξει για το Κύπελλο ενδιάμεσα και πάντα τα συνεχόμενα παιχνίδια φέρνουν κούραση και τραυματισμούς σε μια ομάδα".

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό μομέντουμ, σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Σας δίνει αυτό ένα πλεονέκτημα;
" Ναι βέβαια είμαστε σε καλή κατάσταση, το δείχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ έχει ανέβει και η φυσική κατάσταση της ομάδας μας".

Το στοίχημα πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι να υπάρξει μια διάρκεια και όχι απλά λίγες καλές εμφανίσεις; "Και βέβαια θα υπάρξει διάρκεια και αυτό το δείχνουμε με τη θέληση που έχουμε οι παίκτες στην προπόνηση όσο και στους αγώνες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ