ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια όμορφη μέρα στο "Γ. Καλαφάτης" για τον Παναθηναϊκό

Μια όμορφη μέρα στο "Γ. Καλαφάτης" για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη προπόνηση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν γεμάτη χαμόγελα για τους πράσινους και όρεξη για πλάκες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. (VIDEO)

Όπως ήταν λογικό η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού που διεξήχθη την Τρίτη (21/3) το πρωί ήταν γεμάτη από χαμόγελα με τους πράσινους να έχουν όρεξη για πλάκα αλλά και σκληρή δουλειά.

Μάλιστα και ο συνεργάτης του τριφυλλιού που επιμελήθηκε το "video" από την προπόνηση το "έντυσε" με το τραγούδι "Beautiful Day" που σημαίνει "όμορφη μέρα".

Η διάθεση των παικτών του Παναθηναϊκού και η όρεξη τους φάνηκε από την πρώτη σκηνή και την καλημέρα του Μπουμάλ αλλά και το "κόψε, κόψε το πλάνο" των Χουχούμη, Στάικου προς τον κάμερα μαν.

Φυσικά η προπόνηση εκτός από χαμόγελα είχε και αρκετό τρέξιμο αλλά και πολλά γκολ σε ένα μίνι διπλό στο μισό γήπεδο με τους πράσινους να γυμνάζονται σε δυο γκρουπ καθώς όσοι έπαιξαν στο ντέρμπι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο επίσημο κανάλι της στο youtube.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ