ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια μεγάλη "πράσινη" αγκαλιά για τη Φώφη

Μια μεγάλη "πράσινη" αγκαλιά για τη Φώφη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φιλοξένησε τη Κυριακή στο ματς με την Βέροια την Φώφη, οικότροφο της στέγης φροντίδας "Αγ. Ανάργυροι" η οποία το χάρηκε με την ψυχή της.

Σε μια αξιόλογη κίνηση προχώρησε την Κυριακή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους πράσινους να φιλοξενούν στα μπουθ της Λεωφόρου την Φώφη, οικότροφο της στέγης φροντίδας "Αγ. Ανάργυροι" μαζί με τη συνοδό της. Οι δυο τους παρακολούθησαν το ματς και εν συνεχεία η Φώφη είχε την ευκαιρία να τα πει και πάλι με το Νίκο Μαρινάκη που είχε γνωρίσει κατά την επίσκεψη των πράσινων στο οικοτροφείο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η «Λεωφόρος» που διαχρονικά ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους τους συνανθρώπους μας, χωρίς διακρίσεις, αλλά με μοναδικό κριτήριο την κοινή μας αγάπη για το Τριφύλλι, φιλοξένησε την Κυριακή (3/4) την Φώφη, οικότροφο της στέγης φροντίδας «Αγ. Ανάργυροι».

Η φίλαθλος του Παναθηναϊκού μαζί με τη συνοδό της, παρακολούθησαν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βέροια 3-2, από το Master Booth της Λεωφόρου και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την νίκη της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόσφερε στη φίλη μας μία μπάλα ποδοσφαίρου με το Τριφύλλι και αξεσουάρ της ομάδας, ενώ είχε την ευκαιρία να ξανασυναντήσει τον αμυντικό μας Νίκο Μαρινάκη που είχε γνωρίσει κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΑΕ στο Οικοτροφείο.

Η φιλοξενία φιλάθλων του Παναθηναϊκού που έχουν ανάγκη μιας ιδιαίτερης προσοχής, θα συνεχιστεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η αγάπη των φιλάθλων μας - που πριν μερικούς μήνες συμμετείχαν στην οικονομική ενίσχυση των «Αγ. Αναργύρων»-, άνοιξε το δρόμο σε μια σχέση διαρκείας, με το μήνυμα «Δεν Είσαι Μόνος»".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ