ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια κενή θέση για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός στη λίστα της UEFA

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες για τα ματς με την Γκαμπάλα και δήλωσε 24 ποδοσφαιριστές αφήνοντας μια κενή θέση για να συμπληρωθεί μέχρι την Τετάρτη.

Όπως όφειλε ο Παναθηναϊκός έστειλε στην UEFA την Ευρωπαϊκή λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τα παιχνίδια του 3ου προκριματικού του Europa League με την Γκαμπάλα.

Σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί 24 ποδοσφαιριστές από τους 25 που θα μπορούσε να δηλώσει το τριφύλλι και φυσικά μένει μια κενή θέση που μπορούν να συμπληρώσουν οι πράσινοι μέχρι την Τετάρτη το βράδυ. Αν δηλαδή αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή μέχρι την Τετάρτη θα τον δηλώσουν και θα μπορεί να παίξει στα δυο ματς με τους Αζέρους.

Στη λίστα έχουν συμπεριληφθεί όσοι βρέθηκαν και στην Ολλανδία συν οι Τελάντερ, Ρινάλντι που αναμένεται να αποχωρήσουν. Όχι όμως φυσικά ο Βέμερ ο οποίος έχει κάνει προσφυγή και έχει αποχωρήσει ενώ στην λίστα βρίσκονται και οι Καμπέσας, Λουτσιάνο.

Απλά κάποια νεαρά παιδιά από τους 24 που είχαν ταξιδέψει στην Ολλανδία θα μπουν στη λίστα Β'.

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης.

Αμυντικοί: Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Τελάντερ.

Μέσοι: Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Άλτμαν, Χατζηβογιάνης, Δώνης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ρέις, Καμπέσας.

Επιθετικοί: Μολίνς, Πίσπας, Ρινάλντι, Λουτσιάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ