ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια ενδεκάδα απουσίες στον Παναθηναϊκό

Μια ενδεκάδα απουσίες στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους διεθνείς και τους Λέτο, Μπουμάλ και Τελάντερ ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το φιλικό του Σαββάτου και το ρεπό της Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου (10/9) κόντρα στον Λεβαδειακό με τον Αντρέα Στραματσόνι να μετράει... μια ενδεκάδα απουσίες.

Αυτό γιατί έλειπαν οι οχτώ διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Ιβανόφ και Ευαγγέλου αλλά και οι Λέτο, Μπουμάλ, Τελάντερ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ουσιαστικά οι διεθνείς θα αρχίσουν να επιστρέφουν στο "Γ. Καλαφάτης" από την Τετάρτη (7/9) και τότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Παιχνίδια με περιορισμούς είχε το πρόγραμμα σήμερα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για τους "πράσινους".

Επιστροφή στις προπονήσεις και το Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το χθεσινό τους ρεπό. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα και παιχνίδια με περιορισμούς.

Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Ιβανόφ και Ευαγγέλου απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Λέτο έκανε αποφόρτιση και οι Μπουμάλ-Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμα τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ