ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια από τα ίδια ο Κλωναρίδης στον Παναθηναϊκό

Μια από τα ίδια ο Κλωναρίδης στον Παναθηναϊκό
Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Νέες ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης και αποχώρησε και την Πέμπτη (10/9) από το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης ο Μάρκους Μπεργκ.

Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ξεκίνησαν την Πέμπτη (10/9) την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα του τριφυλλιού είχε ζέσταμα, πάσες, κυκλοφορία μπάλας, αμυντική λειτουργία, επιθετική ανάπτυξη και κατοχή μπάλας.

Ο Κλωναρίδης μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και για λόγους προφύλαξης δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση. Το ίδιο του συνέβη και την Τρίτη (8/9) λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Ο Σάντσεθ συνέχισε τη θεραπεία του. Επίσης, Βέμερ και Λουντ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Μπεργκ έκανε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σουηδίας.

Σωτήρης Νίνης και Μάικλ Εσιέν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής (13/9). Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά στις 10 το πρωί την Παρασκευή (11/9).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ