ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μία αλλαγή στα μέτρα ασφαλείας στο Brondby Stadion

Μία αλλαγή στα μέτρα ασφαλείας στο Brondby Stadion
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπρόντμπι πρότεινε να προβληθεί μήνυμα κατά του ρατσισμού, ενώ η αποστολή του Παναθηναϊκού θα εισέλθει από άλλη είσοδο.

Η δεύτερη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού του Brondby Stadion πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/8) και αποφασίστηκε μία αλλαγή στο οργανωτικό πλάνο.

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Κατόπιν αιτήματος των στελεχών του Παναθηναϊκού, το πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή θα την αποβιβάσει σε άλλο σημείο και όχι σε αυτό που είχε υποδειχθεί αρχικά. Αυτό κρίθηκε επιβεβλημένο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου.

Επιπροσθέτως, η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν θα έχει καμία επαφή με τους φίλους της Μπρόντμπι, τουλάχιστον με βάση τον σχεδιασμό της Αστυνομίας.

Κατά τ’ άλλα, επιβεβαιώθηκαν τα συμφωνηθέντα από τη σύσκεψη της Τετάρτης (24/8) και όλοι δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Επίσης, από τον security officer της UEFA ειπώθηκαν οι τελευταίες συστάσεις για αυτοσυγκράτηση, ηρεμία και αποφυγή οποιασδήποτε προκλητικής ενέργειας.

Θα προβληθεί αντιρατσιστικό μήνυμα

Από την Τετάρτη (24/8) οι διοικούντες την Μπρόντμπι ενημέρωσαν τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού ότι επιθυμούν να προβάλλουν ένα αντιρατσιστικό μήνυμα πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Οι προθέσεις τους αντιμετωπίστηκαν επιφυλακτικά, λόγω των όσων έχουν μεσολαβήσει στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ.

Τελικά, κατόπιν συνεννόησης με τους αξιωματούχους της UEFA, αποφασίστηκε να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο τέσσερα μικρά παιδιά, φορώντας μπλουζάκια με αντιρατσιστικό μήνυμα, ενώ παράλληλα το ίδιο μήνυμα θα προβάλλεται από τα μάτριξ του γηπέδου.

Με την υποστήριξη 150 οπαδών

Η χωρητικότητα του Brondby Stadion είναι 23.400 θεατές, ενώ υπάρχουν πρόσθετες 4.600 θέσεις ορθίων, που δεν λειτουργούν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Λόγω εργασιών και λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από την UEFA, θα διατεθούν 17.000 εισιτήρια, με την ενημέρωση από τους υπεύθυνους της Μπρόντμπι να κάνει λόγο για 14.000 φιλάθλους στις εξέδρες.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την υποστήριξη περίπου 150 οπαδών του, οι οποίοι προέρχονται από τη Δανία, τη Γερμανία και τις γύρω χώρες. Οι εκδρομείς από την Ελλάδα είναι ελάχιστοι, λόγω του κόστους και του σκορ του πρώτου παιχνιδιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ