ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μηνυτήρια αναφορά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά των διοικούντων του Παναθηναϊκού

Μηνυτήρια αναφορά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά των διοικούντων του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως στην διάρκεια της Παρασκευής κατέθεσε μηνητήρια αναφορά εις βάρος κάθε προσώπου αναμεμιγμένου με της διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το Sport24 Radio 103,3 και ο Κώστας Γουλής αποκάλυψαν το μεσημέρι πως η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" θα κατέθετε μηνύσεις εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου και παντός υπευθύνου για τα πεπραγμένα των διοικήσεων των τελευταίων ετών.

Το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε και επίσημη ενημέρωση από πλευράς "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" για τις κινήσεις που έγιναν και τι στόχο έχουν. Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ενημερώνει τα μέλη της και τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι κατέθεσε σήμερα 4/5/2018 διαμέσου των πληρεξούσιων δικηγόρων της κ.κ. Κυριάκου Δημητρίου, Ηλία Λάρδα και Παναγιώτη Λάρδα, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός προσώπου αναμεμιγμένου με τη διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, προκειμένου να ερευνηθεί η διάπραξη τυχόν ποινικών αδικημάτων σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Οι διοικητικές αποφάσεις των τελευταίων ετών, οδήγησαν την ομάδα σε οικονομική ασφυξία, με την αύξηση του χρέους, στην διάλυση του αγωνιστικού τμήματος, και στον χθεσινό ΔΙΑΣΥΡΜΟ της ομάδας, με την ψηφοφορία για την αλλαγή του κανονισμού για τις ομάδες που δεν θα λάβουν αδειοδότηση από την αρμόδια υπηρεσία της Ε.Π.Ο. Η χθεσινή ημέρα για τους οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν μια ημέρα ΝΤΡΟΠΗΣ.

Η «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» θα εξαντλήσει τις δυνατότητες που τις δίνει ο θεσμικός της ρόλος, και θα επανέλθει και με νεότερες ενέργειες, εφόσον απαιτηθεί".

Μηνυτήρια αναφορά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά των διοικούντων του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ