ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό

Μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό
INTIME SPORTS

Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας U-15 του Παναθηναϊκού και του ξενώνα φιλοξενούμενων ανήλικων προσφύγων "Στοίχημα Ζωής" πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό. Προπονητής της ομάδας του ξενώνα ο Ότο Ρεχάγκελ. Διαβάστε τι δήλωσε

Μύνημα κατά του ρατσισμού έστειλαν την Τρίτη (26/3) το απόγευμα από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, η ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού με προπονητή τον Κώστα Ταράση και η ομάδα του Ξενώνα φιλοξενούμενων ανήλικων προσφύγων "Στοίχημα Ζωής" την οποία καθοδήγησαν ο Ότο Ρεχάγκελ με τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός και ο συνεργάτης του στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Ελλάδα αποδέχτηκε την πρόταση να προπονήσει τον Ξενώνα "Στοίχημα Ζωής" και το φιλικό πήρε έναν ακόμη πιο επίσημο χαρακτήρα έτσι ώστε το μήνυμα που ήθελε να περάσει να ακουστεί ακόμα περισσότερο.

Το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έδωσαν περισσότερα από 100 άτομα, ενώ η πράσινη ΠΑΕ παραχώρησε το γήπεδο της πρώτης ομάδας για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ο "Ξενώνας" απένειμε πλακέτα στον Ότο Ρεχάγκελ ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά του "Ξενώνα".

Από την πλευρά του ο Γερμανός τεχνικός μοίρασε από μια εμφάνιση της Γερμανίας σε κάθε παιδί που πήρε μέρος στο φιλικό και έδωσε δυο μπάλες στους αρχηγούς.

Μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό
INTIME SPORTS

Πριν την έναρξη του φιλικού συγκέντρωσε δίπλα του τα παιδιά και τους είπε: " Θέλω να γίνει ένα ωραίο ματς, χωρίς φάουλ και να επικρατήσει το φερ πλέι. Θέλω να το ευχαριστηθείτε και να παίξετε και οι δυο ομάδες με την μπάλα κάτω".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που φυσικά περνάει σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιο φιλικό ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-2 χάρη σε τρία γκολ Πίσπα και από ένα των Βαλμά και Σάμιο.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο Ρεχάγκελ τόνισε: " Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Παίξατε καλά και οι δυο σας αλλά ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ο Παναθηναϊκός είναι ο τρόπος που παίζετε το σύγχρονο ποδόσφαιρο".

Μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ