ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα από τους οργανωμένους

Μήνυμα από τους οργανωμένους
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη.

Το δικό τους μήνυμα πριν την έναρξη αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πλατανιά θέλησαν να στείλουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δη οι οργανωμένοι. Οι φίλοι του τριφυλλιού θέλησαν να πάρουν και αυτοί θέση για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τονίζοντας ότι θα στηρίζουν τον Παναθηναϊκό όχι όμως τους αδιάφορους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα στην Θύρα 13 υπήρχε ένα πανό που έγραφε: "Ατελείωτη στήριξη στο τριφύλλι... Μηδενική ανοχή στους αδιάφορους" και είχε την υπογραφή της Θύρας 13. Μάλιστα αυτό ήταν και το μοναδικό πανό που κάλυπτε όλο το πέταλο και δεν μπήκε κανένα άλλο πανό με τους φίλους του τριφυλλιού να θέλουν με αυτό τον τρόπο να δώσουν έμφαση στο μήνυμα τους.

Με την λήξη του αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν για να χειροκροτήσουν τον κόσμο του τριφυλλιού με αρκετούς εξ αυτών να ανταποδίδουν.

Από την Θύρα 13 όμως ακούστηκε το σύνθημα: "Παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα 13".

Στην Λεωφόρο ο Μαυρίας

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων ο Χάρης Μαυρίας βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και παρακολούθησε το ματς δίπλα-δίπλα με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Μαυρίας όμως δεν ήταν ο μοναδικός που έδωσε το παρών στα επίσημα και η παρουσία του χρήζει αναφοράς. Και αυτό γιατί από την Θύρα των επισήμων παρακολούθησε την αναμέτρηση και ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος παίζει ως δανεικός στον Πανιώνιο. Ακόμη εκεί ήταν και ο Τοπαλίδης αλλά και ο Τερεζόπουλος, βοηθός στον Αστέρα Τρίπολης του Στάικου Βεργέτη που ήρθε για να κατασκοπεύσει τον Πλατανιά με τις δυο ομάδες να αναμετρούνται την Τετάρτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ