ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μη μιλούν αυτοί που ενέχονται στο σκάνδαλο των στημένων"

"Μη μιλούν αυτοί που ενέχονται στο σκάνδαλο των στημένων"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση-απάντηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντάει σε εκείνη του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

" Άνθρωποι που ενέχονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και κανονικά θα έπρεπε να έχουν ήδη απολογηθεί, παραπεμφθεί και να είναι στη φυλακή για τις πράξεις τους δεν μπορούν να μιλούν για θεσμούς, κύρος και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν πολλάκις αλλοιώσει τη θεσμική του λειτουργία, έχουν καταρρακώσει το κύρος του και έχουν προσβάλλει την αξιοπιστία του.

Το γεγονός πως η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο δεν σημαίνει πως θα μείνει απαθής για να τον στρώνουν όπως θέλουν.

Τέλος για να μην πιάνεται αδιάβαστη η πάντα ευαίσθητη σε ζητήματα δικαιοσύνης και θεσμών ΠΑΕ Ολυμπιακός καλό είναι να έχει υπόψη της πως η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» δεν είναι εξωθεσμικός παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ".

Διαβάστε το χρονικό της έναρξης της κόντρας των δύο "αιωνίων". Το "άρχισαν τα όργανα" της Παναθηναϊκής Συμμαχίας όπου καυτήριασε τη διαιτησία στη Λιβαδειά, η καυστική ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και η διπλή "πρασινη" απάντηση, τόσο από την Παναθηναϊκή Συμμαχία όσο και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως επίσης τα σχόλια των κύκλων του "τριφυλλιού" για το ακυρωθέν γκολ της Βέροιας κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τη θέση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και του Σάββα Θεοδωρίδη απέναντι στους "πράσινους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ