ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέχρι την Τετάρτη (12/7) στο Τέχελεν ο Λουτσιάνο

Μέχρι την Τετάρτη (12/7) στο Τέχελεν ο Λουτσιάνο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι περιμένει την ενσωμάτωση του Λουτσιάνο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Στα μέσα της εβδομάδας αναμένει την άφιξη του Λουτσιάνο στο Τέχελεν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ουσιαστικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε στους Έλληνες απεσταλμένους στην Ολλανδία, ότι για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού διευθετούνται τα διαδικαστικά ζητήματα με την Κορίνθιανς.

Ο 24χρονος στράικερ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αποδοχές που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ ετησίως. Επιπλέον, θα καταβληθούν χρήματα στην Κορίνθιανς, ώστε να συναινέσει στην αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, λίγους μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του στις 30 Δεκεμβρίου του 2017.

Πρακτικά, ο Ουζουνίδης τόνισε στους δημοσιογράφους στο Τέχελεν, ότι περιμένει τον Λουτσιάνο την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη. Διότι αν σημειωθεί κάποια καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση, τότε ο Λουτσιάνο θα ενσωματωθεί με την ομάδα στην Αθήνα.

Πάντως, οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι ο Λουτσιάνο θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και είναι μία επιλογή που επιτρέπει αισιοδοξία…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ