ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετράει αντίστροφα ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Μετράει αντίστροφα ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μετέχει χωρίς πρόβλημα και στα διπλά που γίνονται στο "Γ. Καλαφάτης" και αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται σύντομα να τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τα νέα που έρχονται για την κατάσταση της υγείας του Ράσμους Τελάντερ και της επιστροφής του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ευχάριστα.

Ο Δανός αμυντικός το απόγευμα της Δευτέρας έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και έπαιξε μάλιστα και στο διπλό που έγινε 8 εναντίον 8. Ο νεαρός στόπερ όμως όχι απλά έπαιξε αλλά έμπαινε δυνατά στις φάσεις, έκανε τάκλιν, έβαζε κόντρες και έδειξε ότι είναι πλέον καλά.

Οπότε είναι λογικό να αρχίσει να μετράει αντίστροφα σε σχέση με την επάνοδο του αρκεί να μην νοιώσει πάλι ενοχλήσεις που θα τον φέρουν στο ίδιο σημείο με πριν. Όσοι τον είδαν το απόγευμα της Δευτέρας είχαν να λένε πως η παρουσία του από το δίτερμα ήταν αυτό που θα μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς.

Φυσικά και ο Τελάντερ δεν είναι έτοιμος να μπει να παίξει. Θέλει δουλειά σε φυσική κατάσταση και να βρει τις επαφές του και θα πατήματα του. Είναι δεδομένο όμως ότι αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς θα εκμεταλλευτεί και τη διακοπή μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με την επιστροφή από τις Εθνικές ομάδες αν όλα έχουν πάει καλά θα αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει λεπτά συμμετοχής με την πράσινη φανέλα.

Να σημειώσουμε και πάλι ότι φυσικά όλα θα πρέπει να εξελιχθούν θετικά και μόνο σε περίπτωση που οι ενοχλήσεις στο πέλμα δεν επιστρέψουν ξανά. Γιατί και πριν ενάμιση μήνα ο Τελάντερ είχε φτάσει κοντά στην επιστροφή, όχι τόσο κοντά βέβαια, αλλά ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να βρεθεί εκ νέου στη Δανία και να μείνει και πάλι εκτός για κάποιο διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ