ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετράει αντίστροφα ο Τελάντερ, ατομικό για δυο στον Παναθηναϊκό

Μετράει αντίστροφα ο Τελάντερ, ατομικό για δυο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ γυμνάστηκε για ακόμη μια μέρα σε έντονους ρυθμούς και αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται σύντομα να επιστρέψει και στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων.

Κάθε μέρα που περνάει και ο Ράσμους Τελάντερ μετέχει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού χωρίς να νοιώθει την παραμικρή ενόχληση μόνο ευχάριστα μπορεί να νοιώθει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Δανός αμυντικός γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τη Δευτέρα και αν συνεχίσει έτσι τότε δεν αποκλείεται σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων.

Το καλό είναι πως και ο ίδιος ο Τελάντερ, ο οποίος συνεχίζει βέβαια τις θεραπείες, όπως λέει στο κοντινό του περιβάλλον νοιώθει στην καλύτερη κατάσταση που ήταν ποτέ τα τελευταία τρία χρόνια και μένει να δούμε αν αυτό θα βγει και στους αγωνιστικούς χώρους και ο Δανός μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από εδώ και στο εξής.

Στην προπόνηση της Δευτέρας πήρε κανονικά μέρος και ο Ιμπάρμπο ο οποίος προφυλάχθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι μόνες απουσίες για τον Ιταλό τεχνικό ήταν οι Κουτρουμπής, Μπουμάλ που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα βέβαια ήταν πιο χαλαρό για όσους έπαιξαν κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που γυμνάστηκαν κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε «κορόιδο», ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδι.

Ο Κουτρουμπής έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό και ο Μπουμάλ το πρόγραμμα του.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ