ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετάθεση στη συνάντηση Γιαννακόπουλου - Τσίπρα

Μετάθεση στη συνάντηση Γιαννακόπουλου - Τσίπρα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επρόκειτο να δει τον Αλέξη Τσίπρα για το "Athens Alive OAKA" και για τη διάσωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την προσεχή εβδομάδα, αλλά μετά τα όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συνάντηση πήγε πιο πίσω.

Οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχουν καθημερινή επικοινωνία με κυβερνητικούς αξιωματούχους, στο πλαίσιο των συνεννοήσεων για το "Athens Alive ΟΑΚΑ". Ωστόσο, εκκρεμεί και μία συνάντηση σε επίπεδο κορυφής, μεταξύ του Γιαννακόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, αφενός επειδή θέλει να συνδέσει το όνομα του με μία μεγάλη αστική παρέμβαση και αφετέρου, διότι θα ωφεληθεί επικοινωνιακά εάν συμβάλλει στη σωτηρία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Αρχικά, η συνάντηση σχεδιαζόταν για τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, αλλά οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο θα τη μεταθέσουν. Για την κυβέρνηση προέχει η διαχείριση της κρίσης και η αντιμετώπιση ενός Grexit από τις διοργανώσεις της UEFA για τις ελληνικές ομάδες.

Ωστόσο, το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν. Μεταξύ του πρωθυπουργικού γραφείου και του επιτελείου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ υπάρχουν συνεχείς επαφές και θα φιξαριστεί η συνάντηση. Ο Τσίπρας θέλει να αποφευχθεί η κατάρρευση της ΠΑΕ και ο Γιαννακόπουλος έχει ως διαχρονικό όνειρο να μπει στην ομάδα ποδοσφαίρου...

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24