ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετατέθηκε για την Πέμπτη η εκδήλωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Πάτρα

Μετατέθηκε για την Πέμπτη η εκδήλωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Αναβολή λίγων ημερών πήρε η παρουσία των ανθρώπων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Πάτρα με την εκδήλωση να πραγματοποιείται την Πέμπτη (2/7). Απόλυτη ικανοποίηση για την έως τώρα κίνηση σε ανανεώσεις μελών και πωλήσεις διαρκείας.

Για την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο ίδιο μέρος μεταφέρθηκε η εκδήλωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Πάτρα που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (27/6). Όπως γνωστοποίησαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού η εκδήλωση θα γίνει τελικά την Πέμπτη στο ίδιο μέρος λόγω κάποιων υποχρεώσεων των ανθρώπων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας το Σάββατο.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: "Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας στην Πάτρα ότι η αυριανή εκδήλωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο Hotel Astir Patras στις 27/6 και ώρα 19:00 μεταφέρεται για την ερχόμενη Πέμπτη 2/7/2015 και ώρα 20:00 στον ίδιο χώρο, λόγω εκτάκτων επιχειρησιακών αναγκών".

Απόλυτη ικανοποίηση για ανανεώσεις μελών και διαρκείας

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τις ανανεώσεις των μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και τις πωλήσεις των διαρκείας τα πράγματα είναι άκρως ικανοποιητικά για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ το κοντέρ έδειχνε 3.922 εγγεγραμμένα μέλη ενώ είχαν συγκεντρωθεί 432.393 ευρώ.

Σε ότι έχει να κάνει με τις πωλήσεις των διαρκείας έχουν ξεπεράσει τα 3.700 και ο στόχος των 5.000 ανανεώσεων σε ότι έχει να κάνει με τα διαρκείας είναι εφικτός καθώς η λήξη της διορίας σε όσους θέλουν να ανανεώσουν ναι μεν λήγει την Τρίτη (30/6) το βράδυ αλλά ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής και Δευτέρα, Τρίτη αναμένεται πλήθος κόσμου στα εκδοτήρια ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να πάνε στην Λεωφόρο και το Σάββατο (27/6). Επίσης οι ανανεώσεις γίνονται και μέσω ίντερνετ και οι προβλέψεις των πράσινων εκτιμούν ότι οι ανανεώσεις θα φτάσουν τις 5.000.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ