ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταγραφική σύσκεψη την Δευτέρα στον Παναθηναϊκό

Μεταγραφική σύσκεψη την Δευτέρα στον Παναθηναϊκό

Στην διάρκεια της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί μεταγραφική σύσκεψη ανάμεσα σε Φύσσα, Βόκολο, Αναστασίου και ίσως και του Αλαφούζου όπου θα πέσουν στο τραπέζι το θέμα του στόπερ και του επιθετικού. Σε πρώτο πλάνο Σπάχιτς, Σιανί αλλά δεν παίζουν μόνοι τους.

Η αγωνιστική περίοδος για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή (7/6) και πλέον όπως δήλωσε και ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου άπαντες ανυπομονούν για τη νέα σεζόν.

Το τριφύλλι ήδη σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές είναι μπροστά από κάθε άλλη ομάδα έχοντας ολοκληρώσει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών και ουσιαστικά μένουν δυο-τρεις προσθήκες ακόμα αν δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση που σίγουρα θα καλυφθεί.

Η πιο βασική προσθήκη είναι αυτή του στόπερ με τα ηγετικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν στο τριφύλλι και γύρω από αυτό θα επικεντρωθεί η συζήτηση στην μεταγραφική σύσκεψη που θα γίνει την Δευτέρα ανάμεσα σε Φύσσα, Βόκολο Αναστασίου ενώ δεν αποκλείεται να παραβρεθεί και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε πρώτο πλάνο

Τα ονόματα των Σπάχιτς, Σιανί βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αλλά φυσικά δεν είναι μόνο οι δυο τους στην λίστα καθώς υπάρχει και το όνομα του Σίβοκ αλλά και δυο-τριών λύσεων ακόμα που έχουν προταθεί στο τριφύλλι.

Στην συνάντηση της Δευτέρας αναμένεται να πέσουν επί τάπητος όλα όσα έχουν να κάνουν με τον στόπερ και να παρθεί η απόφαση για το πως θα κινηθούν οι πράσινοι.

Αυτή τη στιγμή ίσως ο Σπάχιτς είναι ένα κλικ πιο μπροστά από τους υπόλοιπους αλλά μετά τη μεταγραφική σύσκεψη θα μπουν οι προτεραιότητες.

Συζήτηση για επιθετικό

Στο τραπέζι θα πέσει φυσικά και το μέλει γενέσθαι με την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού που ήταν στο πλάνο, ενός winger ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και τι κινήσεις θα γίνουν για τον Μαυρία και τον Αμπέντ. Ακόμα οι τέσσερις άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα συζητήσουν για το που βρίσκονται στο θέμα των αποχωρήσεων αλλά και για το αν υπάρχει ήδη στα γραφεία του τριφυλλιού πρόταση για την απόκτηση κάποιων εκ των ποδοσφαιριστών των πράσινων.

Άλλωστε τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αναστασίου σε κάθε συνέντευξη του επαναλαμβάνει ότι όλοι στον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι για κάθε απομάκρυνση που μπορεί να υπάρξει και φυσικά ο 42χρονος τεχνικός γνωρίζει περισσότερα από τον καθένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ