ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις

Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί, όπου αποφασίστηκε ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για μια ακόμη μεταγραφή υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.Το Σάββατο στην Αθήνα ο Μπερίσα.

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Βαλμίρ Μπερίσα από την Ρόμα και ενδέχεται οι "πράσινοι" να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.

Το "τριφύλλι" έκανε άλλη μια κρούση στη Νιούκασλ για τον Μεντί Αμπέντ, όμως οι "Magpies" δεν δείχνουν ιδιαίτερα θετικοί για την παραχώρηση του Αλγερινού μέσου. Οι Κυπελλούχοι κοιτάζουν άλλη μια περίπτωση, όμως και αυτή έχει δυσκολίες, όχι όμως στο οικονομικό τομέα.

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Βαλμίρ Μπερίσα από την Ρόμα και ενδέχεται οι Πράσινοι να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη. Το "τριφύλλι" έκανε άλλη μια κρούση στη Νιούκασλ για τον Μεντί Αμπέντ, όμως οι "Magpies" δεν δείχνουν ιδιαίτερα θετικοί για την παραχώρηση του Αλγερινού μέσου. Οι Κυπελλούχοι κοιτάζουν άλλη μια περίπτωση, όμως και αυτή έχει δυσκολίες, όχι όμως στο οικονομικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε στο Κορωπί ευρεία σύσκεψη παρουσία των κ.κ. Αλαφούζου, Φύσσα, Νταμπίζα, Σαραβάκου και Αναστασίου κατά την οποία ο προπονητής επανέλαβε ότι δεν θέλει κάποια άλλη μεταγραφή στα χαφ, εκτός κι αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

Ο Γιάννης Αναστασίου από την πλευρά του θεωρεί ότι με το υπάρχον ρόστερ είναι καλυμμένος, ωστόσο αν προκύψει κάτι αξιόλογο θέλει το Τριφύλλι να "κυνηγήσει" την υπόθεση. Η περίπτωση του Αλφάρο ήταν σε αυτή κατηγορία, γι' αυτό και η διοίκηση της ομάδας έφερε στην Αθήνα τον Ισπανό μέσο, όμως μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων η υπόθεση δεν μπορούσε να προχωρήσει.

Το Σάββατο στην Αθήνα ο Μπερίσα

Εξάλλου, στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Βαλμίρ Μπερίσα για τον Παναθηναϊκό. Ο 18χρονος επιθετικός της Ρόμα αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους Πράσινους και να κλείσει ο δανεισμός του από τους "τζαλορόσι".

Όπως είναι γνωστό, οι Κυπελλούχοι έχουν συμφωνήσει με τον ιταλικό σύλλογο για τον νεαρό επιθετικό, ενώ είναι πιθανό στην συμφωνία των δύο πλευρών να υπάρξει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ