ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία οι εξελίξεις με τους "κομμένους" στον Παναθηναϊκό

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία οι εξελίξεις με τους "κομμένους" στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ανοικτό παραμένει ακόμα το θέμα των αποχωρήσεων των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που δεν υπολογίζονται με τις εξελίξεις να μεταφέρονται πιο πίσω.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί την Παρασκευή (3/7) το μεσημέρι με προορισμό την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 26 ποδοσφαιριστές ενώ οι "κομμένοι" Μέντες, Ντίνας, Ταμπάκης, Ρισβάνης, Σταματάκης, Γκέκας, Σπυρόπουλος έχουν άδεια μέχρι τις 14 Ιουλίου. Στο θέμα των αποχωρήσεων δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη και ουσιαστικά πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι μέχρι την επιστροφή των πράσινων από την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου.

Και αυτό γιατί αρχικά στο τριφύλλι θέλουν να κλείσουν το ρόστερ με την απόκτηση και του στόπερ και εν συνεχεία να ασχοληθούν με την διακοπή συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών ή τον δανεισμό τους σε άλλες ομάδες,

Οποιαδήποτε εξέλιξη αναφορικά με τις αποχωρήσεις θα πάει λοιπόν μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι την Τρίτη θα μεταβεί στην "χώρα της τουλίπας" και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Βόκολος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ