ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέστο: "Ώθηση για τη συνέχεια το καλό μας ξεκίνημα"

Μέστο: "Ώθηση για τη συνέχεια το καλό μας ξεκίνημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζιαντομένικο Μέστο παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι και μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος αλλά και τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των πράσινων.

Έτοιμος να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι ο Τζιαντομένικο Μέστο με τον Ιταλό να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο 34χρονος δεξιός μπακ μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το παιχνίδι με την Ξάνθη, την υπόθεση τίτλος αλλά και την ομάδα που αποκτάει πλέον τη σφραγίδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Έμεινες για λίγο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Σε τι κατάσταση είσαι πλέον;
"Είναι όλα καλά ήταν μια φλεγμονή εκμεταλλευτήκαμε την διακοπή του πρωταθλήματος και πλέον όλα είναι καλά".

Ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή, μπορεί να εκμεταλλευτεί το «μομέντουμ» και να μείνει πρώτος μέχρι το τέλος;
" Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Πιστεύω, όμως, ότι αυτή η καλή αρχή είναι ώθηση για μία καλή συνέχεια. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό αγώνα για να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή και να έχουμε καλές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ακολουθούν, γιατί έτσι πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός".

Το μυαλό πηγαίνει και στο ματς με την Σταντάρ Λιέγης;
"Η σκέψη μας είναι αρχικά στην Ξάνθη. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλος στόχος για εμάς. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε μετά και αυτό το ματς διότι η Ευρώπη είναι η βιτρίνα για την ομάδα".

Πως περιμένεις το ματς με την Ξάνθη;
"Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι του με υπομονή. Έχουμε συναντήσει ομάδες με κλειστές άμυνες, που ήταν συμπαγείς. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Η φετινή ομάδα έχει την «σφραγίδα» του Αντρέα Στραματσόνι;
"Παίζοντας ολοένα και περισσότερο μαζί και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον κ. Στραματσόνι μαθαίνουμε καλύτερα τι θέλει και τις σκέψεις του. Και παίζοντας περισσότερο μαζί μπορούμε να τις εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Δεν έχεις πάρει κάποιο πρωτάθλημα στην καριέρα σου. Πιστεύεις πως έφτασε η ώρα για τον πρώτο σου τίτλο;
" Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να κυνηγάει το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο στόχο μας πέρσι. Και φέτος είναι ο ίδιος. Ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι για να προχωρήσουμε".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ