ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέστο: "Είμαι καλά στον Παναθηναϊκό, δεν θα έλεγα όχι στην Παλέρμο"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
Μέστο EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζαντομένικο Μέσο με δηλώσεις του στην Ιταλία αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, στην αποχώρηση του Στραματσόνι ενώ ρωτήθηκε και για το μέλλον του.

Δηλώσεις στην Ιταλία και στο "Radio Crc" έκανε ο Τζαντομένικο Μέστο οι οποίες εν συνεχεία αναπαράχθηκαν από ιταλικά ΜΜΕ όπως η "la repubblica". Σε αυτές ο Ιταλός μπακ των πράσινων δήλωσε πως είναι καλά στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό αλλά θα του άρεσε και η προοπτική της επιστροφής στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε για την Παλέρμο και το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει ο σύλλογος από την Ιταλία τονίζοντας ότι δεν θα έλεγε όχι στο να επιστρέψει το ιταλικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά ο Μέστο είπε αρχικά:

"Είμαι στην Αθήνα και εδώ είναι όλα καλά. Μου αρέσει η ελληνική περιπέτεια, αν και ως ομάδα έχουμε βιώσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει συχνά σε μία ομάδα. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Στραματσόνι, αλλά πλέον υπάρχει άλλος προπονητής στο σύλλογο διότι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, ο πρώτος που θα την πληρώσει είναι ο προπονητής. Εγώ συνεχίζω και όλα πηγαίνουν αρκετά καλά, δεν μπορώ να έχω παράπονο".

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Serie A για λογαριασμό της Παλέρμο υποστήριξε:

"Θα ήταν όμορφο για μένα να επιστρέψω στην Σέριε Α και να αγωνιστώ στην Παλέρμο. Είναι αλήθεια ότι είμαι ικανοποιημένος στην Ελλάδα, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό.

Τώρα αν το πρώτο παιχνίδι μου θα ήταν εναντίον της Νάπολι, τότε θα επέστρεφα σε ένα γήπεδο στο οποίο έδωσα την καρδιά μου, αλλά αυτό είναι σενάριο με λίγη φαντασία.Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, σωματικά αισθάνομαι καλά, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ