ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέστο: "Δεν ισχύει ότι εκτός είμαστε καλύτεροι"

Μέστο: "Δεν ισχύει ότι εκτός είμαστε καλύτεροι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζιαντομένικο Μέστο δεν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός έχει διαφορά στην απόδοση του μακριά από το "Απόστολος Νικολαΐδης" και τόνισε η ομάδα κατέβαλλε προσπάθεια.

Δεν φάνηκε να συμμερίζεται την άποψη που επικρατεί ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται χειρότερος όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σε σύγκριση με τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιαντομένικο Μέστο στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

Για το πως εξελίχτηκε το παιχνίδι με την ισοπαλία: "Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ήταν ένας αγώνας που προσπαθήσαμε για το καλύτερο, προηγηθήκαμε με 2-0 αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το ματς".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει: "Παίξαμε καλά στον σημερινό αγώνα. Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε σταθήκαμε άτυχοι. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία. Στο δεύτερο γκολ κάναμε λάθη τα είδαμε και πρέπει να τα βελτιώσουμε".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας παίρνει πιο εύκολα το αποτέλεσμα: "Αυτό που λέτε έγινε μία φορά. Παίζουμε καλά και εντός και εκτός έδρας και στα Γιάννενα παίξαμε καλά. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν όπως είπα ωραίο γκολ και πλέον θα πρέπει να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ